POZNATI ŽELE DA STRPAJU ZORICU U ZATVOR! Zlostavljala psa, držala ga na ledu bez hrane, vode i skrovišta
Foto: Damir Dervišagić, Facebook/Andrijana Kozic

Tuga

POZNATI ŽELE DA STRPAJU ZORICU U ZATVOR! Zlostavljala psa, držala ga na ledu bez hrane, vode i skrovišta

Kristina Radenković, Vendi i Maja Nikolić smatraju da folkerka zaslužuje najstrožu kaznu zato što je držala životinju na ledu, bez hrane, vode i skrovišta
Objavljeno: 11:36h

Priča o psu koji je u dvorištu kafane Zorice Marković bio vezan na ledenoj ploči, bez vode i skrovišta, a od hrane je imao samo kiseli kupus potresla je mnoge javne ličnosti, koje su najoštrije osudili ovo zlostavljanje životinje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Iako je folkerka tvrdila da ljubimac nije u njenom vlasništvu, većina smatra da je ipak morala da reaguje, pošto je ona zakupac lokala i sigurno je videla da je pas u lošem stanju. Voditeljka „Slagalice“ Kristina Radenković među prvima je digla glas.

- Zgranuta sam tom pričom! Želim i očekujem od nadležnih da zlostavljač dobije najstrožu kaznu, a to je u ovom slučaju, nažalost, samo novčana kazna. Problem je što u Srbiji ne postoji zakon koji štiti životinje, nadam se da će se to promeniti - kaže Kristina.

Zoričina koleginica Vesna Vukelić Vendi je burno reagovala:

- Ovo je strašno! Pa Zorica je gora od Gargamela! On je bio bolji i osećajniji prema Štrumpfovima nego ona prema psu. Da je odrasla u Kini, s ovom količinom pokvarenosti prema ljudima i psima na kraju bi pojela tog nesrećnog psa. Verovatno pas ima i buve, unutrašnje prelome, vezana creva od gladi, jer izgleda kao da je prošao Igmanski marš. Važno je da je ona sve deblja i deblja!

I Maja Nikolić je osudila Zoricu.

- Verujem u tu priču jer sam s tom ženom bila u rijalitiju i znam kakva je. Zbog nje sam mnogo propatila, slomila mi je tri rebra i da ne pričam šta mi sve nije radila. Kako prema ljudima, tako i prema psima... Jednostavno, ona je takva! - tvrdi pevačica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.