SAJKO JE DEVOJČICAMA BIO MILJENIK: Oženio je svoju profesorku i pokrenuo privatan biznis, NEĆETE GA PREPOZNATI!
Foto: Youtube

PROMENA!

SAJKO JE DEVOJČICAMA BIO MILJENIK: Oženio je svoju profesorku i pokrenuo privatan biznis, NEĆETE GA PREPOZNATI!

Tinejdžerke su ga obožavale, a bio je i u jednom rijalitiju.

Objavljeno:

Nikola Sarić Sajko, proslavio se kada je 2008. godine učestvovao učestvovao u “Operaciji trijumf”. Još tada je važio da jednog od najvećih mnladih zavodnika, a mnogi su mu predviđali sjajnu karijeru.

Tinejdžerke su ga obožavale, a iz “Operacije Trijumf” izašao je tokom desete gala večeri, kada je veći broj glasova publike dobio Vukašin Brajić.

U javnosti je znao sebe da opiše kao veoma talentovanog za muziku, ali sa druge strane bio je veoma tvrdoglav kada je bio u pitanju njegovo profesionalni razvoj. Njegova porodica bila je veoma srećna kada je učestvovao u muzičkom takmičenju, ali je onda usledio šok kada se prijavio za učešće u rijaliti program “Farma”.

Nakon izlaska sa imanja u Lisoviću, Nikola se jedno vreme bavio muzikom, a uz to je i otvorio ugostiteljski objekat.

– Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika – rekao Sajko

Inače, Nikola se 2018. godine oženio svojom profesorkom Milicom Cerović, koju je upoznao za vreme takmičenja. Ljubav između njih rodila se dok su spremali koreografije za takmičenje. Mnogi su verovali da njihova ljubav neće uspeti jer je Milica od Nikole starija deset godina.

– Bila je dobra žurka na svadbi. Otkad sam u braku ništa se nije promenilo, osim što nosim burmu, u fioci držimo jedan papir i što sada Milica nosi moje prezime. Imamo i kuče otkako smo u braku. Razmišljamo i o potomstvu, ali to ćemo polako, ima vremena – rekao je Nikola

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.