Pavlović ili Todorović? Mica POKIDALA konkurencuju! Ko je najveća ZVEZDA GRANDA: Rada, Milica, Prija ili Milica Tod?
Foto: Printscreen

Glasanjeeee!

Pavlović ili Todorović? Mica POKIDALA konkurencuju! Ko je najveća ZVEZDA GRANDA: Rada, Milica, Prija ili Milica Tod?

Možda jesu prošle u takmičenju Zvezdi Granda, a kako će proći u našoj anketi?
Objavljeno: 18:43h

Ne bismo mi bili Srbi kakvi jesmo, a da ne odlučujemo između nekoga ili nečega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zvezde Granda su od starta bile najgledanije muzičko takmičenje u zemlji, milioni ljudi bili su prikovani uz tv ekrane i kao šašavi glasali za svoje favorite.

Znamo da je možda bilo i boljih pevačice od onih koje se nalaze u našoj anketi, kao i da je bilo i bolje plasiranih pevačica, ali ovde biramo najveću ZVEZDU Granda, bukvalno. I to u ovom trenutku...

foto: Dragan Kadić

O Radi Manojlović sve se zna, pored toga što je napravila karijeru Milanu Stankoviću, ali bila i sa Momčilom Gajićem, sada radi na karijeri mladog Harisa za koga planira da se uda. Ipak, ona puni klubove gde god da se pojavi, a tezge su joj zakazane i godinu dana unapred.

foto: Printskrin: TV Pink

Milica Pavlović je svojom energijom i vrckavošću odmah pridobila publiku, ali i gledaoce velikog takmičenja. na njene nastupe dolazi se zbog njene eksporiniranosti, a na samom kraju i pesme. Sada je čak i Dejli Mejl i ostali strani mediji pisali o njenom dekolteu.

foto: Dragan Kadić

Milica Todorović je najverovatnije jedna od najkvalitetnijih mlađih pevačica na našoj estradi. Uvek nasmejana, ali sa neverovatnim talentom. Nije se mnogo pisalo o njenim skandalima, verovatno jer i nije bila u njima, ona je imala nekoliko veza u životu, ali ništa što bi zaokupiralo naslovne strane...

foto: Dragan Kadić

Aleksandra Prijović je nekako i kroz takmičenje i kasnije prolazila ne baš zapaženo, neosporan je njen talenat, a tome mogu da posvedoče svi oni koji su je slušali uživo, ali tek kada je započela ljubavnu romansku sa Breninim pastorkom Filipom, njena karijera dostigla je vrhunac!

Zato sada VI birate ko je najveća Zvezda Granda?

Evo šta je anketa pokazala:

18:15 - Anketa je završena, a titulu najveće zvezde Granda odnela je Milica Todorović sa 1424, dok je iza nje Milica Pavlović sa 523 vaša glasa. Sa samo 76 glsavo manje na trećem mestu se našla Aleksandra Prijović koja je osvojila 447, a Rada Manojlović je ostala daleko iza svojih koleginica sa 261 glasom.

16:00 - Fanovi Milice Todorović glasaju punom parom!!

Razlika između nje i drugoplasirane Pavlovićke razlika je ogromna, dok se Aleksandra Prijović lagano ali sigurno približava drugoplasiranoj.

Rada skoro da nema nikakve šanse.

15:27 - Čini nam se kao da se fanovi Rade Manjlović uopšte nisu uključili, a plašimo se da kada se probude biće kasno! Rezultat je još uvek nepromenjen a Milici Todorović "kida".

15:01 - I posle sat vremena glasanja Milica Tod ubedljivo prva, na drugom mestu po vašim glasovima je Milica pavlović, pa tek onda Prija, pa Rada...

Još uvek možete da glasate za vašu omiljenu Zvezdu Granda>

14:30 Nakon pola sata krenuli ste da glasate za vašu omiljenu Zvezdu Granda!! Izbor nije lak jer su sve veoma lepe i uspešne, ali izgleda je jedna pokupila najveći broj vaših simpatija.

Milica Todorović za sada ima skoro duplu prednost nad svojom koleginicom imenjakinjom Milicom Pavlović !

Glasajte kako bi pobedila vaša omiljena pevačica!!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.