O ovoj svadbi DANAS priča ceo svet: Unuka ruskog milijardera iz Bele kuće, u Londonu se udala! Bile i holivudske zvezde! (FOTO)
Foto: instagram

To je život

O ovoj svadbi DANAS priča ceo svet: Unuka ruskog milijardera iz Bele kuće, u Londonu se udala! Bile i holivudske zvezde! (FOTO)

Svetski pevači poput Elton Džon i Maraja Keri pevale su na slavlju, a za samo to vreme zaradili su nekoliko miliona
Objavljeno:

Irena Kogan, unuka biznismena Valerija Kogana, izgovorila je sudbonosno "da" Danijelu Keveju na ekstravagantnom i raskošnom venčanju.

U jednom od najluksuzniji hotela u Londonu, za vreme vikenda održana je glamurozna svadba za preko pet stotina zvanica, među kojima su se našle brojne ličnosti iz sveta holivuda kao što je Antonio Banderas, ali i najpoznatije ruske zvezde.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prisutne zvanice jele su jela iz celog sveta, služio se najskuplji šampanjac, a pristunima je pevala Maraja Keri, kojoj je plaćeno 2,5 miliona funti da iz Amerike dođe u London i nastupi na ovoj svadbi.

Mlada tokom cele večeri nije skidala osmeh sa lica, a kada je na scenu izašao Banderas kako bi održao govor, mladi su krenule suze od uzbuđenja i sreće. Sve prisutne je pozdravila i zahvalila se na brojnim čestitkama koje je primala tokom celog dana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.