Ovo su sva Arkanova deca: Od njih 9, četvoro ne nose prezime oca! Otkrivamo gde su i šta rade!
Foto: Printscreen Instagram, Dragan Kadić, Shutterstock

Ogromna porodica

Ovo su sva Arkanova deca: Od njih 9, četvoro ne nose prezime oca! Otkrivamo gde su i šta rade!

Željko Ražnatović Arkan za života napravio je devetoro dece, od toga su šestoro iz dva braka. Četiri iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje s Cecom Veličković Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza
Objavljeno: 11:25h

U braku sa Natalijom, Željko ima Vojina i Nikolu blizance, Milenu i Mašu. Troje dece iz vanbračnih veza su Mihajlo, Sofija i Anđela.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za Veljka I Anastasiju znate svi, pa ne treba puno pisati o njima s obzirom da o njihovim aktivnostima možete da čitate svaki dan.

foto: Printscreen/Instagram

Vojin i njegov brat blizanac Nikola su studirali glumu i radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu i Palm Springsu. Pre nekoliko godina Vojin je sa Kineskinjom Barbarom Vang dobio ćerku Miju. Vojin se posle završenog fakulteta zaposlio u firmi lanca hotela i kazina čiji je vlasnik deda čuvene bogatašice Paris Hilton.

foto: Printscreen/ Facebook/ Vojin Ražnatović

Njegova sestra Maša je završila studije i zaposlila se u Njujorku, međutim sva saznanja o Maši tu i staju. O njoj se jako malo zna i ona se retko gde pominje, verovatno zato što je to delimično i njena odluka.

Arkanova bivša žena i deca sada žive u različitim državama SAD. Dok je Natalija ostala u Kaliforniji, Vojin se preselio u Las Vegas, a njegova sestra Milena živi u Nju Orleansu, država Luizijana.

Zanimljivo je da danas nijedno od četvoro Arkanove dece iz braka sa Natalijom ne nosi njegovo prezime Ražnatović. Vojin, Nikola, Milena i Maša se prezivaju Martinović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.