BORE BEŽE OD NJIH Ko je, bre, u 6. deceniji? 7 srpskih prirodnih lepotica čije godine u 3 života ne biste pogodili! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

medicinski fenomeni

BORE BEŽE OD NJIH Ko je, bre, u 6. deceniji? 7 srpskih prirodnih lepotica čije godine u 3 života ne biste pogodili! (FOTO)

Nekim našim poznatim damama godine kao da ne mogu ništa, pa umesto da stare, čini se kao da se u njihovim telima događa suprotan proces!
Objavljeno: 13:47h

I glumica Bojana Maljević je posebna priča: od serije "Otvorena vrata" koja se prikazivala sredinom devedestih godina, glumica nije ostarila ni dana, pa kada smo je videli u novoj sezoni pomenute serije nismo verovali svojim očima!

Lepa 43-godišnjakinja izgleda potpuno identično, bez i jedne jedine bore, viška kilograma ili bilo kakvog nedostatka koji bi otkrio da je zagazila u petu deceniju.

foto: Dado Đilas

Jugoslovenski seks simbol, glumica Anica Dobra, ako ćete verovati svojim očima ima 53 godine!

Anica ne prestaje da nas oduševljava svojim mladalačkim izgledom, pa se svi već godinama pitaju jedno te isto pitanje - kako li joj polazi za rukom da izgleda tako u 6. deseniji?

Nema nam onda druge, nego da pretpostavimo da se Anicina tajna krije u dobrim genima, zdravoj ishrani i vežbi, tako da obratite pažnju, ne pričaju ljudi za džabe da treba voditi zdrav život.

foto: Dragan Kadić

Urednica Zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević ima 49 godina, a od kada se slikala za Srpsko izdanje muškog časopisa „Plejboj“ nije ostarila ni dana!

Kovačevićevu već godinama emotivno povezuju sa političarem Borkom Stefanovićem, liderom levice Srbije, iako se njih dvoje nikada nisu izjasnili po tom pitanju, pa je sasvim moguće da je za njen izgled i sreću zaslužan upravo Borko. Otkrićemo...

foto: Marina Lopičić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.