5 veridbi koje su trajale kraće nego skidanje mraka: Ove srpske zvezde su rekle su DA, ali su raskinuli pre kraja te rečenice!
Foto: Printscreen/Instagram

marketing ili?

5 veridbi koje su trajale kraće nego skidanje mraka: Ove srpske zvezde su rekle su DA, ali su raskinuli pre kraja te rečenice!

Mnoge poznate ličnosti žele da budu još poznatije po cenu svega
Objavljeno: 11:52h

Tako, malo-malo možemo da vidimo da se neko kao verio, kao šatro smuvao...Sve zarad nekoliko naslova i popularnosti od dva dana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pa da se prisetimo lažnih veridbi koje se kako je vreme pokazalo nisu obistinile.

Katarina Živković

Popularna pevačica Katarina Živković objavila je nekoliko fotografija na društvenoj mreži Instagram, a mnoge njene pratioce zaintrigirao je prsten na njenoj levoj ruci.

foto: Printskrin / Instagram / Katarina Živković

Odmah su otpočele spekulacije da je njen dečko Borko Veselinović verio. Izvor blizak Kaći i Borku otkrio je nešto što je ovu priču još više "zapalilo".

Borko je ispričao svojim bliskim prijateljima kako ima u planu da zaprosi Kaću jer mu se nijedna devojka do sada nije toliko dopala.

Ipak nije previše jer su kasnije i raskinuli, a Kaći još uvek ne blista ni verenički, ali kamoli venčani prsten s ruke.

Veljko Ražnatović

Ako je suditi po njegovim veridbama i navodnim svadbama, Veljko bi do sada imao 100 brakova iza sebe.

foto: Printscreen/Instagram/cakic__ana

Pričalo se da je verio Mašu Terzić, pa da se na brzinu tajno oženio sa Ksenijom Bujisić, a najnovija priča jeste da je verio novu devojku Anu Cakić sa kojom je u vezi oko mesec dana.

foto: Instagram

Naravno, sve priče kreću sa Instagrama, pa tako i ova i to samo zato što je postavio fotografiju sa pitanjem "DA?" na kojoj se nalazi ruka njegove devojke sa prstenom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.