O OVOJ VILI BRUJE SVI, OPASANA ZIDINAMA DALEKO OD CIVILIZACIJE: Snimljena je iz vazduha, znate li ko živi u njoj?
Foto: printscreen

pravi raj!

O OVOJ VILI BRUJE SVI, OPASANA ZIDINAMA DALEKO OD CIVILIZACIJE: Snimljena je iz vazduha, znate li ko živi u njoj?

Naša poznata zvezda pre nekoliko godina sagradila je velelepno imanje.

Objavljeno:

Naime, ona poseduje porodičnu kuću od 450 kvadrata, a tamo uživa sa svojim suprugom Veljkom i sinovima Jakovom i Jovanom. Sada je ekipa emisije “Paparaco lov” sve snimila iz vazduha.

Kako bi izbegla znatiželjne poglede javnosti ona je sagradila visoku ogradu i bedeme kako ne bi niko mogao da primeti šta se dešava na njenom imanju.

Pored velelepne vile, u pevačicinom dvorištu nalazi se bazen, a kako je Seka poznata kao ljubitelj životinja i ima nekoliko kućnih ljubimaca, za svoje pse sagradila je kućicu. Na imanju ispred i iza kuće, sve obiluje zelenilom, a u jednom zadnjem delu dvorišta nalazi se bašta.

Podsetimo, Seki Aleksić su majstori nedavno montirali kućicu za koke, piliće i petla, u njenom porodičnom domu u Staroj Pazovi kojoj su se najviše obradovali njeni sinovi Jakov i Jovan. Mališani se nisu odvajali od životinja, a i folk zvezda je bila prezadovoljna kako je sve ispalo. U prilog tome svedoče i fotografije koje je Sekina PR služba dostavila našoj redakciji, a njen mlađi sin je nadgledao radove.

Kokošinjac je Seka dobila na poklon od supruga Veljka, a gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji je otkrila detalje:

- Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam - rekla je pevačica.

Ona je istakla i da obožava životinje:

- Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole. Mislim da i tako treba decu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gde će - rekla je pevačica.

1 / 4 Foto: printscreen
1 / 7 Foto: printscreen

Bonus video:

01:06

IMAĆU 10 KOKOŠKI I 2 PETLA! Seka Aleksić OTKRILA kada stiže kokošinjac: ŽELIM U DVORIŠTU SVE ŽIVOTINJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.