UZNEMIRUJUĆE SCENE NA SAHRANI BRANKA CVEJIĆA: Njegova supruga i ćerka RAZORENE, jecaju na sav glas, STRAVIČNO!
Foto: Zorana Jevtić, Kurir

POTRESNO

UZNEMIRUJUĆE SCENE NA SAHRANI BRANKA CVEJIĆA: Njegova supruga i ćerka RAZORENE, jecaju na sav glas, STRAVIČNO!

Branko Cvejić preminuo je u 75. godini posle kraće bolesti.

Objavljeno:

Kako se i pretpostavljalo, na Novom groblju u Aleji velikana je sahanjen Branko Cvejić. Povodom poslednjeg ispraćaja glumca okupile su se brojne javne ličnosti, nadasve njegove kolege, među kojima i Dragan Mićanović, Irfan Mensru, Bule Goncić, Radovan Vujović, Ceca Bojković, Branimir Brstina, Jelena Đokić, Svetozar Cvetković, Milan Marić ...

Svi su došli da odaju počast glumačkom velikanu koji je iza sebe ostavio preko 40 filmskih, televizijskih i pozorišnih uloga, kroz koje će nastaviti da živi. Za Banetom Bumbarerm iz serijala "Grlom u jagode" ili pak Listerom iz serije "Porodično blago", ostaće velika žal i sećanje na vanserijski telentovanog umetnika, odličnog prijatelja, vernog supruga Vesne, požrtvovanog oca Žarka i Bojane i omiljenog deke jedne preslatke Zore.

Komemoracija povodom smrti Branka Cvejića biće održana u septembru u Јugoslovenskom dramskom pozorištu, s obzirom na to da veliki broj njegovih kolega zbog letnjih odmora nije u prestonici, a ima želju da prisustvuje ovom posebnom činu.

Branko Cvejić preminuo je u 75. godini posle kraće bolesti. Sedam dana ranije glumcu je pozlilo, nakon čega je bio prebačen u Klinički centar Srbije, odakle su nagovestili da su kardiovaskularni problemi koje je imao bili uzrokovani vrućinama.

Imao je lep život koji je posvetio porodici i glumi. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1969. godine i od tada je stalni član Јugoslovenskog dramskog pozorišta, čije je upravnik bio od 2002. do kraja 2011. godine.

1 / 14 Foto: Stefan Stojanović

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.