TROPIKO BEND SE OGLASIO POSLE JEZIVE NESREĆE KOD POŽEGE: Tužnije ne može biti! (FOTO)
Sale Tropiko, Foto: Emilija Jovanović

TUGA

TROPIKO BEND SE OGLASIO POSLE JEZIVE NESREĆE KOD POŽEGE: Tužnije ne može biti! (FOTO)

Ovim tragičnim povodom oglasili su se članovi popularnog sastava i na svom zvaničnom Instagram profilu objavili poruku saučešća

Objavljeno:

Dvojica muškaraca su poginula, dok je troje ljudi povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 13.30 dogodila u mestu Rasna kod Požege. Dvojica stradalih muškaraca deo su tima zadužena za organizaciju nastupa Tropiko benda.

Stradali i povređeni putovali su u kombiju goronjomilanovačkih registarskih oznaka koji je na putu kroz Rasnu pokušao da pretekne vozilo ispred sebe, ali je u tom trenutku udario u kamion koji se svojom trakom kretao iz suprurotnom pravca.

Povređeni su preveženi u Opštu bolnicu Užice, dok su obojica poginulih povredama podlegli na licu mesta.

Ovim tragičnim povodom oglasili su se članovi popularnog sastava i na svom zvaničnom Instagram profilu objavili poruku saučešća, kao i obaveštenje o odlaganju nastupa.

Tropiko bend
foto: Printscreen

– Večerašnji nastup u Čajetini je odložen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila članovima produkcije koja je bila zadužena za realizaciju događaja. Iskreno saučešće porodicama nastradalih. Povređenima želimo brz oporavak – napisali su članovi Tropiko benda.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.