Luda je bila ova Srpska Nova godina: A Lukas i Milica Pavlović još luđi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/Aca Lukas/Milica Pavlović

PROVOD ZA MEDALJU

Luda je bila ova Srpska Nova godina: A Lukas i Milica Pavlović još luđi! (FOTO) (VIDEO)

Milica je najpre razdrmala publiku hitovima Ane Nikolić, Cece Ražnatović i Lepe Brene, ali je prava žurka počela kada je "seksi senjorita" zapevala pesme sa poslednjeg albuma "Boginja"
Objavljeno: 11:10h

Proslavljena je i Srpska Nova godina, veliki broj žurki sinoc je bio organizovan širom zemlje, a naše zvezde su napstupale u nekoliko klubova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Uz fenomenalnu atmosferu i u dobrom društvu svi su uživali u proslavi jo š jednog praznika, a ovako je bilo sa Acom Lukasom i Milicom Pavlović.

Džajina ćerka JE TOLIKO VRELA da vraća leto u zimskim danima!! (FOTO)

Mlada zvezda "Granda" Milica Pavlović pevala je na dočeku srpske Nove godine u jednom beogradskom klubu.

Milica je najpre razdrmala publiku hitovima Ane Nikolić, Cece Ražnatović i Lepe Brene, ali je prava žurka počela kada je "seksi senjorita" zapevala pesme sa poslednjeg albuma "Boginja".

✌ Style @krisstina1 ????????

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Poznata po provokativnom plesu i energičnom nastupu, zgodna Leskovčanka nije prestajala da đuska, a u njenom nastupu uživale su i voditeljka Rada Radenović i Helena Topalović.

A na drugom prestoničkom splavu, folk zvezda Aca Lukas doveo je atmosferu do usijanja na dočeku srpske Nove godine.

Aca je na scenu punog kluba izašao pola sata pred ponoć, i odmah zapevao neke od svojih najvećih hitova. Znalački i iskusno, Aca je momentalno atmosferu doveo do usijanja a opšta "ludnica" je nastala kada je folk pevač preuzeo klavijature.

I kako to obično biva kada su nastupi najpopularnijeg folkera u pitanju, osim supruge Sonje, Acin nastup nisu propustili ni brojni poznati, poput voditeljke Maje Manojlović, bivšeg fudbalera Mateje Kežmana i Nikole Pekovića, za kog je folker specijalno pevao pesmu "Ne slušaj majko".

SREĆNA SRPSKA NOVA GODINA! ŽIVELI???? #AcaLukas

A video posted by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

S druge strane, Katarina Grujić, mlada zvezda "Grand" produkcije nastupila je u jednom prestoničkom klubu za doček srpske Nove godine, a prvo što smo primetili je da je zgodna Kaća na nastup došla bez dugogodišnjeg partnera Nemanje Buhe.

- Drago mi je što pevam večeras, jer i privatno više volim da slavim srpsku Novu godinu. Zbog toga sam se doterala više, a to što imam malo provokativniji stajling ne znači da nisam vernica. Poštujem pravoslavlje, ali ne mogu da pevam zakopčana do grla - rekla nam je Katarina pred nastup, i otkrila da njen momak Nemanja Buha neće doći na nastup, jer nije u Srbiji.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.