ZBOGOM, LEGENDO: Preminuo Miki Jevremović! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

tužna vest

ZBOGOM, LEGENDO: Preminuo Miki Jevremović! (FOTO)

Naš poznati pevač i bivši učesnik rijalitija "Parovi" umro je danas posle kraće, ali teške bolesti
Objavljeno: 16:32h

Poznati pevač Miki Jevremović (75) preminuo je danas od posledica moždanog udara.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pevač je primljen u Urgentni centar 28. decembra gde su mu pružili pomoć i prebačen je u Klinički centar. Pevač je doživeo moždani udar i nalazio se u teškom stanju.

foto: Printscreen

Miki iz braka sa bivšom ženom Sonjom Đorđević Kulijer ima ćerku Jelenu Jevremović koja se takođe oprobala u muzičkim vodama iz kojih je izašla pre desetak godina.

Miki je više od pola veka na muzičkoj sceni a blistavu pevačku karijeru obeležili su mu hitovi “Ako jednom vidiš Mariju”, “Osamnaest žutih ruža”, “S kim si sada kad je tužno vreme”, “Da sam tvoje zlato oko vrata”, “Narcisi plaču ljubavi”, “Kad bih znao da je sama”, “Moj mali beli pas i ja”, “Pijem”, “Pesnikova gitara”, “Grkinja”...

Najuspešniju saradnju imao je sa Borisom Bizetićem koji je za njega komponovao čak 34 pesme, ali i sa slavnim grčkim kompozitorom Mikisom Teodorakisom.

Učestvovao je na najprestižnijim muzičkim festivalima u Jugoslaviji kao što su “Vaš šlager sezone”, “Beogradsko proleće”, “Opatijski festival”, “Splitski festival” i osvajao značajna priznanja. Sedamdesetih godina je pored Đorđa Marjanovića bio izuzetno popularan i u SSSR.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.