IZDOMINIRALE Proglašeno 15 top srpskih cica za 2016! Svi znate ko je na prvom mestu, ali ostale će vas iznenaditi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/marina_viskovic_official, Printscreen/Facebook/Stefani Vukmanović

šta bismo mi bez njih?

IZDOMINIRALE Proglašeno 15 top srpskih cica za 2016! Svi znate ko je na prvom mestu, ali ostale će vas iznenaditi! (VIDEO)

Nema čega se sve nismo nagledali prošle 2016. godine, ali ovih 15 dama sigurno su nam makar malo ublažile potresne prizore koji su nas bombardovali sa svih strana
Objavljeno:

U specijalnoj emisiji "Paparazzo lova" zadatak stručnog žirija bio je da oceni koja od dama sa domaće javne scene je najzgodnija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Žiri su činili voditelji Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, Sanja Marinković, Predrag Sarapa, modni kreator Saša Vidić, urednica portala Pink.rs Dijana Petrović, kao i urednik i voditelj emisije "Premijera".

foto: Filip Plavčić

Izbor je bio baš bogat, žiri i više nego strog, ali snimci naših sexy cica sa plaže su presudili i pomogli stručnjacima da se odluče.

Bilo kako bilo, top 15 najbolje rangiranih dama u 2016. godini dobile su više pohvala nego kritika i visoko se rangirale.

15. mesto pripalo je Vesni Đogani, za koju su se svi složili da je jako zgodna, iako majka dvoje dece, mada je Vidić imao par zamerki na njenu pozadinu.

foto: Dragan Kadić

Na 14. mestu našla se Slađa Alegro, a za njom su najviše glasova pevačice dobile Jadranka Barjaktarević i Romana Panić, dok je 11. mesto zauzela Marina Visković.

foto: Damir Dervišagić

Ali prvih 10 dama je stvarno da padnete na nos!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.