SKINULA SE ANA IVANOVIĆ! BIVŠA TENISERKA GORI U BIKINIJU: Vrelija od današnjeg dana! (FOTO)
Ana Ivanović, Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

hot

SKINULA SE ANA IVANOVIĆ! BIVŠA TENISERKA GORI U BIKINIJU: Vrelija od današnjeg dana! (FOTO)

Izgled Ane Ivanović: prirodna lepota kao neprolazan modni trend

Objavljeno:

Izgled Ane Ivanović: osmeh, prirodan izgled i punđa kao novi trend na plaži. Jedna od najpoznatijih srpskih teniserki i nekadašnja broj jedan na VTA listi, od svog detinjstva želela je da se bavi tenisom.

Ana Ivanović
foto: AP

Kada je kao petogodišnjakinja videla teniski meč na televiziji, znala je da time želi da se bavi u životu, pa su je nedugo roditelji upisali u lokalnu školu tenisa, nakon čega je za rođendan od svog oca dobila prvi reket.

Od samog početka imala je svog idola i uzora, koji se ogledao u nekadašnjoj najboljoj jugoslovenskoj teniserki Moniki Seleš. Šira javnost je prvi put čula za nju kada je dostigla juniorsko finale Vimbldona 2004. godine, ali koje je izgubila od Katarine Bondarenko i osvojila drugo mesto.

U istoj godini, imala je 26 uzastopnih pobeda, osvojivši 4 ITF turnira na kojima je učestvovala. Njen prvi profesionalni uspeh bio je u Cirihu, kada je u drugom kolu izgubila od Venus Vilijams, a dobar rezultat je nastavila i u Luksemburgu sledeće nedelje. Sezonu 2004. godine, Ana je započela kao 705. teniserka.

1 / 8 Foto: Printscreen/Twitter/Ana Ivanović

U svojoj teniskoj karijeri je osvojila petnaest VTA turnira, uključujući i jedan gren slem turnir Rolan Garos 2008, u kojem je u finalu pobedila Dinaru Safinu. Već plasmanom u finale tog takmičenja postala je prva teniserka na VTA listi na kojoj je provela 12 sedmica.

Dospela je do još dva grend slem finala na Rolan Garolsu 2007. i Otvorenom prvenstvu Australije 2008. godine. Na najstarijem teniskom takmičenju Vimbldon, igrala je u polufinalu 2007. godine, dok joj je najbolji rezultat bio na Otvorenom prvenstvu SAD 2012. godine u četvrtfinalu.

Lepa teniserka je u svojoj karijeri osvojila tri turnira glavne kategorije: Berlin, Montreal i Indijan Vels. Godine 2010. i 2011. osvaja poslednji turnir u sezoni, poznat kao utešni masters VTA turnir šampiona na ostrvu Baliju.

Sa saigračicama iz reprezentacije je došla do finala Fed kupa 2012. godine, a učestvovala je i u Letnjim olimpijskim igrama u Londonu. Godine 2013. bila je finalistkinja Hofman kupa u kojem joj je partner bio Novak Đoković. Nekadašnja teniserka je ambasador UNICEFA za Srbiju i nosilac Ordena Karađorđeve zvezde trećeg reda.

U decembru pre 7 godina, Ana je objavila da se povlači iz profesionalnog tenisa. U julu 2016. godine poznata teniserka se udala za svog izabranika nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, a 2018. godine, rodila je njihovog prvog sina Luku, a nedugo nakon i njihovog drugog naslednika Leona.

Ovih dana poznati par uživa krstareći, a tom prilikom bivša teniserka je obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama, pokazujući izvajanu figuru, moderne modele kupaćih kostima, ali i potpuno prirodan izgled na plaži bez trunke šminke, otkrivajući svoju lepotu u punom sjaju.

Pokazujući da joj ne treba šminka, jer je srećna i ispunjena žena, najlepša žena, a osmeh je modni aksesoar koji nikada ne izlazi iz mode.

Poznata kao neko ko nakon svoje profesionalne karijere vodi aktivan i zdrav način života, trudeći se da uvek bude napolju, da vežba i da se hrani zdravo, nije ni čudo što je liniju dovela do savršenstva, a svaka od tih promena je vidljiva i na njenoj koži koja uvek izgleda besprekorno i ujednačeno.

Bonus video:

00:58

Ispovest devojke koja je radila na kruzeru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.