ZATEGNUTI ODNOSI U PORODICI BOBE I LEPE BRENE!? SINU STEFANU ODUZELI JEDNU STVAR: Ništa više nije isto!
Foto: Nebojša Mandić

Hladna osveta

ZATEGNUTI ODNOSI U PORODICI BOBE I LEPE BRENE!? SINU STEFANU ODUZELI JEDNU STVAR: Ništa više nije isto!

Aleksandra Prijović i Stefan Živojinović našli se u neobičnoj situaciji

Objavljeno: 12:03h

Dever Aleksandre Prijović, Stefan, već tri godine živi u medijskoj ilegali, a što se porodičnih odnosa sa ostalim Živojinovićima tiče, situacija je čini se poprilično zategnuta.

Stefan Živojinović
foto: Screenshot/Paparazzo Lov

Ipak, s vremena na vreme činilo se da Stefan posećuje porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi, pa ga je ekipa "Paparaco lova" čak i usnimila kako u svom poršeu napušta porodični dom.

Međutim Aleksandra Prijović i Stefan Živojinović izgleda su zamenili skupocene automobile, pa je ekipa istoimene emisije pre nekoliko nedelja Aleksandru snimila kako vozi baš taj, Stefanov auto.

Da li je porodica usled zategnutih odnosa stefanu oduzela skupocenu mašinu, pitali su se u pomenutoj emisiji? Ipak, čini se da su Prija i Stefan samo na neko vreme zamenili svoje automobile.

1 / 2 Foto: Paparaco lov printscreen

Aleksandra i Filip u svojoj kući uvek rado dočekaju Stefana, koji je ove godine bio i gost na intimnoj proslavi Aleksandrovog rođendana, dok se na velikoj žurci svog bratanca nije pojavio.

Mediji su ranije pisali da od svih Živojinovića, Stefan najbolji kontakt ima sa Filipom, što bi i moglo objasniti kako se njegov auto našao kod snahe Aleksandre.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.