EVO KAKO IZGLEDA MILJANA NAKON OPERACIJE KOJA JOJ MENJA ŽIVOT: Svi u čudu gledaju u FOTOGRAFIJU, AU!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

hit

EVO KAKO IZGLEDA MILJANA NAKON OPERACIJE KOJA JOJ MENJA ŽIVOT: Svi u čudu gledaju u FOTOGRAFIJU, AU!

Sada se i Kulićeva obratila svojim Instagram pratiocima, i to iz hodnika bolnice u kojoj je operisana.

Objavljeno: 20:32h

Miljana Kulić otputovala je u Tursku, gde joj je operacijskim putem smanjen želudac, kako bi što pre izgubila višak kilograma koji ima.

Miljana je operisana, zahvat je dobro prošao, a prvi se oglasio njen partner Nenad Macanović Bebica. Sada se i Kulićeva obratila svojim Instagram pratiocima, i to iz hodnika bolnice u kojoj je operisana.

– Hvala svima koji ste bili uz mene, mama će objasniti sve što se tiče operacije – rekla je Miljana, a Marija je snimila i mesto gde se njena ćerka oporavlja.

Inače, njena majka Marija se oglasila za javnost pre tri dana, nakon što je Miljanina operacija završena, i poručila sledeće:

Marija Kulić
foto: Printscreen/youtube/ Zadruga Official

– Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13:30. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora. To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina da ne bi došlo do zgrušavanja krvi. Prima se fraksiparin i ovde ta mašina pumpa mišiće na nogama kao da su aktivne i kad leži. To je inače pravilo kod svakog pacijenta posle operacije. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane. Hvala – poručila je tada Marija Kulić za “Pink.rs”.

Iako su svi čekali da vide rezultate operacije, Miljana nije snimila telo, već samo glavu, a koristila je i popularne filtere.

1 / 12 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.