PADAJU, PADAJU Niste samo VI zavejani - i srpske ZVEZDE muče muke: Ovako se estrada bori sa snegom koji je zarobio Srbiju! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić, Instagram

svakom svoje

PADAJU, PADAJU Niste samo VI zavejani - i srpske ZVEZDE muče muke: Ovako se estrada bori sa snegom koji je zarobio Srbiju! (FOTO)

Ni zvezde ne mogu da se izbore sa ledenim talasom, ali nas zato njihove snežne "akcije" silno zabavljaju
Objavljeno:

Sneg je potpuno paralisao Beograd, a temperatura od minus beskonačno nije uticala samo na obične smrtnike. I zvezde nisu otporne na zimu i ako nose Dior jakne i čizme.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neki su izašli na ulicu i hrabro se suočili sa "velikim belim nanosima" koji polako, ali sigurno prete da nas zarobe u kući ili na radnom mestu.

foto: Beoinfo

Dakle, šta to zvezde rade po ovom kijametu?

Ceca Ražnatović imala je svoje muke. Naime, u večernjim satima, dok je čitava porodica Ražnatović bila kod kuće, jedan od autobusa GSP-a snažno se zakucao u Cecinu vilu, napravivši pritom veliku materijalnu štetu.

- Sedeli smo kod kuće i odjednom smo čuli zaglušujuć udarac koji je zatresao zidove! Odmah smo pogledali kamere, imali smo šta da vidimo: autobus u punoj brzini koji se zakucava u zid vile! Nije ti prijatno kad čuješ kako ti nešto jako tutnji u zid kuće u kojoj živiš, ali moram da priznam da nam nije prvi put - kaže Ceca za naš portal, pa nastavlja:

foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

- Svake godine nam se dešava po jedna ovakva nesreća. Ova je, međutim, bila vrlo neprijatna, ali nas nije uplašila. Svi muškarci u kući su odmah izašli da pomognu nesrećnom vozaču, a bilo je tu ljudi i iz komšijskih kuća.

Emina Jahović možda nije u Beogradu, ali nemojte ni da pomislite da "bogate" neće ovakva nesreća i u Istanbulu.

Ona proživljava pravi pakao u Istanbulu jer ne može da napusti porodični dom zbog nevremena koje je paralisalo i ovaj grad.

Nevreme i snežni smetovi potpuno su odsekli deo grada u kojem živi, pa se pevačica ne usuđuje da izađe iz kuće. Eminina kuća je, inače, u izdignutom delu Istanbula, gde stanuju gotovo sve velike turske zvezde.

Ona proteklih pet dana nije napustila kuću u kojoj živi jer je put do centra grada zavejan, a mehanizacija ne može da dođe do njeihove vile. Dodatan problem je taj što se njen luksuzni dom nalazi na uzvišenju, pa je teško da se mašine probiju. Emina je otkazala sva gostovanja i obaveze koje je imala da završi, dok za porodicu sprema hranu od namirnica koje ima u kući.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.