Pola Srbije će me mrzeti zbog ovoga, ali Lude godine su SELJAČKE: Kako sam zbog Žikine dinastije iskulirala budućeg muža?
Foto: Printskrin: Youtube, Espreso

mržnje Nesti hejterke

Pola Srbije će me mrzeti zbog ovoga, ali Lude godine su SELJAČKE: Kako sam zbog Žikine dinastije iskulirala budućeg muža?

Praziluk mu viri dok prosipa fore Žike seljaka i ekipe, a ja kažem "Bljuc"
Objavljeno: 22:46h

Osim što na domaćim kanalima ne mogu da pogledam ništa što je produkt ovog veka, ubija me i činjenica da sa ljudima ne mogu da razgovaram o filmovima.

Čim neko izjavi da mu je omiljeni film "Žikina dinastija" ja menjam temu, jer svaki moj pokušaj da proćaskam o nekom ostvarenju koje je postiglo veliki uspeh van granica naše zemlje je uzaludan. Masa se prosto razuzda kada se pomene Žika, i onda oko sebe vidite ljude sa blaženim facama kako jedan drugom govore "Da, da" i "Jel znaš onu scenu", a ja se osećam kao uljez.

foto: Printskrin: Youtube/Dejan Brankovic

Tužno je u stvari to što sam ja mnogo kvalitetnih muškaraca, možda i među njima nesuđenog dečka ili supruga, odbila samo zbog "Žikine dinastije". Kada mi muškarac kaže da je serijal "Lude godine" odgledao bezbroj puta, a da se inače loži na Žan Klod Van Dama i ekipu, ja pomislim "Bljuc".

Džabe im fakulteti, to što su satima štrebali, najmodernija garderoba, a i fensi mesta na koja idu, kad su za mene džiberi, kojima (u mojoj glavi ja takvu sliku vidim) praziluk iz du*eta viri.

foto: Prinskrin: Youtube/the best

I odmah da se ogradim, i da kažem da sam ljubitelj akcionih filmova i komedija, ali KVALITETNIH!!! Onih filmova koji nisu pravljeni za praznoglavce kojima je svaka složena rečenica tortura za mozak.

Svaka čast tvorcima serijala "Lude godine" koju su uspeli da naprave veliki hit, ali dajte ljudi da naša deca, neke generacije koje tek dolaze, pomerimo malo napred, da ih naučimo da vole engleski humor koji je svetski poznat, da im pomognemo da shvate svet van granica naše zemlje, gde šale nisu prostačke, gde je prostakluk NEKULTURA, A NE HIT.

Sram nas bilo što se ponosimo svojom nekulturom... Sram nas bilo što nemamo želju da se kultivišemo... Sram nas bilo što smo lenji da napravimo neku promenu... Sram nas bilo što smo prosti!!!

Kažem nas jer mislim na naciju koja se svakodnevno zaglupljuje kada upali televizor! Na naciju koja je dovela do toga da su najgluplje i najprostije stvari najgledanije! Na naciju koja je medije saterala u ćošak, jer ništa osim prostakluka nema svoju publiku!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.