NAŠA PEVAČICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Fale joj INTIMNI ODNOSI, IMA JEDAN PROBLEM!
Foto: Jutjub/Printscreen/aleksandrabursac

DA LI JOJ JE OVO TREBALO?

NAŠA PEVAČICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Fale joj INTIMNI ODNOSI, IMA JEDAN PROBLEM!

Mnogi su ostali frapirani njenom izjavom

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Bursać priznala je da joj se prava ljubav još nije desila, te da zbog toga nije stala na ludi kamen, a onda otkrila i da joj fale intimni odnosi.

- Otrov se čuva u malim bočicama. Ja nisam mnogo otrovna što nije dobro. Pokušavam da budem malo drskija - rekla je Bursaćeva i dodala da zbog toga što je pristojna i fina nije napredovala.

1 / 5 Foto: Jutjub/Printscreen/aleksandrabursac

- Košta me toga što nisam dostigla neki nivo koji zaslužujem - rekla je pevačica i dodala karijeru neće praviti skandalila:

- Ako moram na skandalima da postanem velika zvezda, onda bolje ne. Ja to nemam i ne mogu na silu da napravim. Za sada mi je okej. Mislim da mogu da napravim velike hitove, a ne skandale.

Aleksandra je pre dva dana pevala u Vrnjačkoj Banji gde je i čuveni Most ljubavi na kom zaljubljeni kače svoje katance, ali to nije učinila i Aleksandra - rekla je Aleksandra za Blic i dodala:

- Nisam okačila katanac na most, to mi je velika greška. Da jesam, možda bih do sada bila udata i imala decu.

Aleksandra Bursać
foto: Instagram

Bursaćeva je priznala da joj se do sad prava ljubav nije desila kao i da je zbog toga već nekoliko godina sama.

- Svi me pitaju, to mi je pitanje već postalo... Meni se prava ljubav nije desilo, i sama sam godinama - rekla je Aleksandra i dodala da joj fale intimni odnosu.

- Kako mi ne fali. Skoro sam Emiru rekla da mi je izašlo nešto na licu, on mi govori koji lek da uzmem. A ja kažem: "Emire moj, znam ja šta meni treba". Da ne shvate ljudi pogrešno, svakoj ženi i svakom muškarcu to treba. Ne samo to, ljubav, sve - završila je pevačica.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.