Otac dečaka koji je potresao SRBIJU otkriva drugu stranu priče: Sin me je obrukao, ja sam se JEDINI borio za njega
Foto: Printscreen

Ispovest

Otac dečaka koji je potresao SRBIJU otkriva drugu stranu priče: Sin me je obrukao, ja sam se JEDINI borio za njega

Mladi Dejan Ketić u šou "Ja imam talenat" svojom teškom pričom osvojio srca žirija i publike
Objavljeno:

- Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanici kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloletna. Zajedno sa policajcima je otišla u „Zvečansku“ i predala im Dejana - rekao je dečakov otac.

foto: Printscreen

- Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije želela dete, jednom ga je otrovala pokvarenim mlekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dete. Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobegla je u Italiju. Dejana nisu želeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac - kaže Ilija i tvrdi da je ponovo otišao kod Dejana na njegov 16. rođendan.

- Rekao sam mu da sam njegov otac, ali on nije hteo da pođe sa mnom i živi kod mene u kući. Živim u kući sa suprugom i troje dece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: „Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće.“ Onda je on otišao i više se nikada nije vratio. Tada je pobegao, bilo je letnje vreme i mogao je da spava gde hoće. Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac - objašnjava Ilija.

foto: Printscreen

On je na kraju poručio da mu je drago što je Dejan učestvovao u takmičenju ali i da nije trebalo da ga onako opiše u pesmi.

- Rekao sam mu da je hrabar što se pojavio u takmičarskom programu, za to mu svaka čast. Obrukao me je samo što je pevao tu autobiografsku pesmu, a što nije uzeo da peva neku ljubavnu. Nije trebalo da je posvećuje meni, jer sam se ja borio za njega - dodao je na kraju Ilija.

(Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.