KAO BLIZANCI Prva javna fotka: Na sahrani Reljine majke pojavio se i njegov stariji brat koga niko nikad nije video!  (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

napokon u javnosti

KAO BLIZANCI Prva javna fotka: Na sahrani Reljine majke pojavio se i njegov stariji brat koga niko nikad nije video! (FOTO)

Danas je na Novom groblju sahranjena majka našeg muzičara Relje Popovića, a ispraćaju je prisustvovao i Reljin stariji brat...
Objavljeno: 16:41h

Muzičar Relja Popović izgubio je 2. januara majku, koja je preminula posle duge i teške bolesti. Danas je na Novom groblju organizovan njen ispraćaj, a sahrani su prisustvovali Reljini mnogobrojni prijatelji, uglavnom iz sveta šoubiza, kao i poštovaoci njegove majke, i naravno svi članovi porodice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pored Reljine partnerke Nikolije, sahrani je prisustvovala i njena majka, poznata pevačica Vesna Zmijanac, ali i Reljin stariji brat koji nikada do ovog trenutka nije viđen u javnosti.

foto: Filip Plavčić

Muzičar je od početka svog pojavljivanja u javnosti svoj privatan život držao u tajnosti, pa tako niko nije ni znao da je njegova majka čuvena balerina Zoja Begoli, a malo ko zna i da ima starijeg brata.

foto: Filip Plavčić

Međutim, pevač je jednom prilikom, pre godinu dana, za kamere emisije I DJ HOT, odgovarao na pitanja gledateljki, a jedna ga je upitala zbog čega krije svog rođenog brata kao zmija noge.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.