POSLEDNJE ZBOGOM YU LEGENDI Vesna, Nikolija i Relja se na Novom groblju oprostili od njegove majke! (FOTO)
Foto: Espreso

Sa velikim bolom u suzama

POSLEDNJE ZBOGOM YU LEGENDI Vesna, Nikolija i Relja se na Novom groblju oprostili od njegove majke! (FOTO)

Početak Nove godine popularnom pevaču i glumcu Relji Popoviću (27) doneo je veliki gubitak: posle duge i teške bolesti, u ponedeljak, 2. januara, izgubio je majku Zoju
Objavljeno: 15:17h

I pored velikog interesovanja medija za njegov privatni život, naročito zbog romanse s Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, reper nikada nije pričao o porodici. Znalo se samo da je rano, još kao beba od dve godine, ostao bez oca i da je živeo s majkom. Sve do njene smrti nije se znalo da mu je mama čuvena balerina Zoja Begoli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ispraćaj za kremaciju je danas na Novom groblju u Beogradu, gde se porodica, ali i mnogobrojni prijatelji opraštaju od čuvene balerine.

foto: Printscreen/Youtube

Zoja Begoli u istoriju kulture ove zemlje ostaće upamćena i zbog ljubavne priče s čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem. Zoja i Faruk bili su u braku 18 godina, a balerina je zadržala njegovo prezime i kad su se rastali.

foto: Printscreen/youtube

Zoja Begoli (68) bila je prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog baletske škole „Lujo Davičo“ i profesor Akademije umetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronela vest o Zojinoj smrti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.