VILA OD 2.5 MILIONA PRIPALA NIKI I ATINI?! Pogledajte kako izgleda LUKSUZNI DOM Karleuše i Tošića, PRAVI RAJ!
Foto: Damir Dervišagić

OVO NISTE ZNALI

VILA OD 2.5 MILIONA PRIPALA NIKI I ATINI?! Pogledajte kako izgleda LUKSUZNI DOM Karleuše i Tošića, PRAVI RAJ!

Ovako izgleda kuća pop dive i njenog bivšeg supruga

Objavljeno:

Razvod Duška i Jelene već duže vreme je tema o kojoj se naširoko priča. A danas se Jelena Karleusa oglasila na svom Instagram profilu i otkrila da se razvela do Duška Tošića.

Duško Tošić, Jelena Karleuša
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

Saopštenje je napisala na Instagramu. Jelena je navela da Duško Tošić više ne vidi sebe kao deo porodice, kao i da će se sporazumno razvesti.

- Duško i jas smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porpdice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nas našom decom pripada meni - stoji u njenoj objavi.

Pevačica Jelena Karleuša je pre par dana na svom Instagram profilu pokazala svojim pratiocima da je u fazi selidbe.

Naime, Karleuša se sa porodicom seli u vilu koja je pripadala Draganu Stojkoviću Piksiju, a sada je u Jeleninom vlasništvu.

Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća, a kako se pisalo za nju su pukli 2.500.000 evra.

1 / 13 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Vila ima ogroman bazen, pre se navodilo da će njene ćerke imati zasebne sobe sa ogromnim terasama i zasebnim kupatilima.

Iako važi za jednu od najpopularnijih domaćih zvezda, Jelena ne krije da se najprijatnije oseća u svom porodičnom domu gde i provodi najviše vremena.

Jelena je tada pokazala garderober gde je unela nekolicinu stvari.

- Kao što ste primetili, da potvrdim, počela sam sa prebacivanjem stvari u novi garderober u novoj kući, ovde će se puniti garderober jedno 7 dana. Ima dva kupatila, izlaz u dvorište, ima i saunu, tako da ću se ovde relaksirati. Znam da vas interesuje, sve devojke to vole, to je ukratko to. Ja vam obećavam, kada se sve završi, da ću snimiti kako sve izgleda. Sada je sve u haosu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.