BORE SE ZA ŽIVOTE: Ove poznate zvezde prolaze kroz životnu dramu i biju bitku sa najtežim BOLESTIMA! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas, Fonet

ne odustaju

BORE SE ZA ŽIVOTE: Ove poznate zvezde prolaze kroz životnu dramu i biju bitku sa najtežim BOLESTIMA! (FOTO)

Poznate ličnosti, koliko god njihovi životi izgledali kao iz bajke, prolaze kroz teške životne sudbine i mnoge se bore s teškim bolestima
Objavljeno: 14:47h

Zvezda serija "Beverli Hils" i "Čari" više od godinu dana se bori sa rakom dojke, a kada je izvršena mastektomija, saopšteno joj je da se rak proširio.

- Nakon hemioterapije. Verujem da nam kretanje izuzetno pomaže u procesu izlečenja. Nije uvek lako i dešava se da nisam u stanju da vežbam, ali se trudim da vežbam kako bi mi krv prostrujala i tako izbacila toksine iz organizma. Ponekad su vežbe lagane, nekad teže, ali ključ je u kretanju. Vežbanje je lek za svaku bolest. Put ka izlečenju je popločan svim vrstama izazova - poručila je Šenon.

foto: Printscreen/ Instagram/ theshando

Australijska pevačica Kajli Minog se 2005. godine borila sa rakom. Nakon osam meseci hemoterapije i operacija, Kajli je objavila da se izlečila."Kada se borite sa nečim većim od sebe uvidite koliku snagu zaista imate", rekla je Kajli povodom raka.

foto: AP/Ian West

Džon Njuman je skrivao četiri godine, a za britanske medije nedavno je progovorio je o teškoj borbi s bolešću koja se vratila. Za Miror je rekao da se nada da će operacija i hemoterapija biti uspešni, a rekao je i kako razmišlja pozitivno.

"Poprilično sam anksiozan i stalno sam razmišljao o tome. Bilo mi je čak i lakše kad sam saznao da se tumor vratio i da više ne moram da brinem. Ionako se mučim sa spavanjem. Sad barem mogu da razmišljam o nekim drugim stvarima", rekao je.

foto: AP

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.