EVO KAKO JE REAGOVALA LEPA BRENA KADA JE VIDELA DA JE KARDAŠIJANKA KOPIRA: Pa ovo je pravi HIT, raspametiće vas!
Foto: Damir Dervišagić

bravo

EVO KAKO JE REAGOVALA LEPA BRENA KADA JE VIDELA DA JE KARDAŠIJANKA KOPIRA: Pa ovo je pravi HIT, raspametiće vas!

- Jedino nas tehnologija još uvek može iznenaditi, ostalo sve je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro - dodala je folk zvezda

Objavljeno:

Pevačica Lepa Brena oglasila se nakon što ju je starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašijan iskopirala.

Naime, Kim Kardašijan je najavila novu seriju kupaćih kostima čiji je kroj u stilu osamdesetih godina, a ono što su mnogi primetili jeste da izgleda skoro identično kao Lepa Brena pre 40 godina u spotu za pesmu "Robinja".

1 / 4 Foto: Instagram/kimkardashian

Kim je na sebi imala slični kupaći i frizuru kao naša pevačica u spotu, a mnogi su u prvi mah pomislili da je Kardašijanka objavila fotografije Lepe Brene. Breni nije zametalo što ju je Kardašijanka iskopirala, a istakla je da je danas teško biti originalan i da joj je drago da Kim ipak zna šta je dobro.

- Baš zanimljivo i interesantno. Teško je danas biti originalan. Šta god da se pojavi, već je viđeno. Bilo da se radi o modi, likovima iz šou biznisa... To što je nastalo od 60-ih do 90-ih, su epohalne stvari - rekla je Brena za "Telegraf".

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Jedino nas tehnologija još uvek može iznenaditi, ostalo sve je već viđeno, ali mi je drago što Kim ipak zna šta je dobro - dodala je folk zvezda.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.