Ceca se prisetila najtežih trenutaka u životu: Evo šta je rekla o Arkanu i pravim prijateljima (FOTO)

Pevačica se otvorila

Ceca se prisetila najtežih trenutaka u životu: Evo šta je rekla o Arkanu i pravim prijateljima (FOTO)

Svi shvatimo ko nas zaista voli kad nam je teško
Objavljeno:
Ceca životnih uspona i padova, koje je podnela sa svojom decom.
kad priča o gubicima, na prvom mestu misli na to što je ostala bez supruga, Željka Ražnatovića Arkana, snima holivudski film.
Kurir/Ceca
Holivud snima film o Arkanu: Evo ko bi mogao da ga glumi! (FOTO) (VIDEO) Imala sam ogromne amplitude životne i privatne. Mi smo živeli srećno i kada smo imali i kada nismo imali, a i to nam se čak dešavalo. Sve je to život jer današnji dan je dan za sebe, sutra je već nešto drugo i nikad ne znate šta nosi dan, šta nosi noć. Tako sam i odgajala moju decu. Drugo, i oni kao ostala deca imaju svoje bubice, to je normalno, prošli smo ih i mi Holivudske zvezde u filmu o Arkanu! Cecu igra najseksepilnija glumica sveta (FOTO)
Aleksandar Jovanović
Odvešće ih Ceca do prosjačkog štapa: Šeici iskeširali brdo love za srpsku pevačicu (FOTO) Uglavnom shvatimo ko su nam prijatelji samo kada nam je teško, ali bolje ikad nego nikad. Ja sam mnogo puta u životu imala šansu da shvatim ko su mi prijatelji i mogu reći da mi se nije dešavalo da se razočaram. Prosto u ljude koje sam verovala, bili su tu i ostali do dana današnjeg, a to je opet privilegija. U današnjem vremenu velika je privilegija kada vlada interes, sve je iz interesa nažalost

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.