HITNO SE OGLASIO SAŠA POPOVIĆ: Tiče se ZVEZDA GRANDA, evo šta će se desiti SLEDEĆE SEZONE!
Foto: Printscreen PRVA

kakav šok

HITNO SE OGLASIO SAŠA POPOVIĆ: Tiče se ZVEZDA GRANDA, evo šta će se desiti SLEDEĆE SEZONE!

U subotu uveče održano je finale Zvezda Granda, pobednik je kandidat Viki Miljković, Nermin Handžić, a javnost zanima i budućnost ovog takmičenja

Objavljeno:

Nekadašnji vlasnik Grand produkcije, koji je posle prodaje ostao deo ove kuće, i naredne sezone će biti deo Zvezda Granda.

U subotu uveče održano je finale Zvezda Granda, pobednik je kandidat Viki Miljković, Nermin Handžić, a javnost zanima i budućnost ovog takmičenja.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Prethodnih meseci se spekulisalo da li će Saša Popović ostati u Grandu, kao i o eventualnim promenama u žiriju. To se pre svega odnosilo na Mariju Šerifović, koja je govorila da je ovo možda bila njena poslednja sezona u žiriju.

Popović je po završetku takmičenja otkrio da ostaje i naredne sezone deo popularnog šoua, kao i da se žiri neće menjati. Ipak, ono što se menja u odnosu na prethodne sezone je da Sada više neće odlučivati o platama.

1 / 5 Foto: Aleksandra Čolić

- Ostajem u Grandu i sledeće godine. Članovi žirija se neće menjati. O ciframa ja više ne odlučujem. Mislim da će ovogodišnji kandidati bolje proći na javnoj sceni nego oni od prethodne godine - istakao je Popović za portal Republika danas i dodao da mu je drago što je takmičenje započelo rok pesmom.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.