GDE IM JE KOČNICA?! Evo zašto danas SVI KOMENTARIŠU PORODICU KARIĆ: Detalji porodičnih odnosa RASKRINKAVAJU SVE!
Foto: Privatna arhiva

oglasili se

GDE IM JE KOČNICA?! Evo zašto danas SVI KOMENTARIŠU PORODICU KARIĆ: Detalji porodičnih odnosa RASKRINKAVAJU SVE!

Bogatstvo porodice Karić svakim danom sve je veće.

Objavljeno:

Porodica Karić jedna je od najpoznatijih u Srbiji, ne toliko zbog bogatstva koji su njeni članovi decenijama unazad sticali, već najviše zbog načina na koji su razvili svoj, u početku mali, biznis "Braća Karić".

Profesionalni put počeli su u rodnoj Peći. Tri brata Bogoljub Karić, Dragomir i Sreten i sestra Olivera otvorili su malu firmu, a potom je zalaganjem, trudom, radom i izvanrednim idejama pretvorili u veliku kompaniju, koja danas obuhvata medije, obrazovanje, trgovinu, finansije i biznis.

Bogatstvo porodice Karić svakim danom sve je veće, a retki su oni koji danas po milionima na bankovnom računu, pa i umešnosti da od jednog dinara naprave dva mogu da im pariraju. Uprkos tome što su posao proširili na nekoliko strana pre izvesnog vremena oni su se upustili u novi izazov.

1 / 5 Foto: Nebojša Mandić

Naime, počeli su da se bave uzgojem borovnica. Ponosni naslednici imetka u Orašcu na kom su voćke posađenje pevačica Danijela Karić, Simon Dekarić i Jugoslav Karić podelili su radosnu vest sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar "Domaće a naše", a mnogi su dodali da nema sumnje da će i od ovog posla oni lepo profitirati.

Jedno od najvećih u Srbiji je bogatstvo porodice Karić, koje se ne meri samo po milionima već i po unucima koje su Bogoljubu, Dragomiru, Oliveri i pokojnom Sretenu deca podarila.

Bogoljub Karić
foto: Instagram

Bonus video:

00:32

Elena Karić pokaza unutrašnjost kuće, leži u crnoj posteljini

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.