ISTO KAO I POLITIČARI Da, stvarno jesu: Evo koje fakultete su završile naše starlete! A jedna je stvarno POKIDALA!
Foto: Damir Dervišagić

gde mi živimo?

ISTO KAO I POLITIČARI Da, stvarno jesu: Evo koje fakultete su završile naše starlete! A jedna je stvarno POKIDALA!

Skoro sve naše starlete stekle su diplome, ali jedna je završila teži fakultet i od onog za nuklearnu fiziku!

Objavljeno: 13:25h

Šta ste mislili da su političari jedini koji su se dosetili da kupuju lažne diplome? Pa nisu ni naše starlete blesave! Kupile žene obrazovanje, okačile diplomu na zid, ušle u rijaliti i završile posao.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sve je to lepo, naravno ako se pre toga dobro isplačemo, pomirimo sa tim gde živimo, uspemo da zaradimo koji dinar i sa našim diplomama nađemo posao u fast food-u, ali još je lepše ako vam kažemo da su neke od naših najpoznatijih starleta zaista završile fakultete!

foto: Dragan Kadić

Naša najcenjenija starleta gospođa Stanija pošla je putem Nenada Čanka, lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine, i zapela da završi Ekonomski fakultet Univerziteta u Novom Sadu čime se hvalila u rijalitiju "Farma", a navodno joj je ostao samo još diplomski ispit.

Da stvar bude još bolja, prošle godine je "Gugl" svrstao Staniju među istaknute učenike Univerziteta u Novom Sadu, tj. kada se u "Guglu" tražio Univerzitet u Novom Sadu, dobijao bi se rezultat koji u desnom uglu pokazuje stranicu sa informacijama gde je na prvom mestu među istaknutim učenicima poznata starleta.

foto: Filip Plavčić

Takođe, za Soraju, poznatu starleta, učesnicu rijalitija, silikonski kraljici, malo ko zna da je diplomirani psiholog i da je diplomu stekla na državnom Filozofskom fakultetu u Beogradu.

- Završila sam psihologiju, ali o tome nisam mnogo pričala jer za nas poznate ličnosti kažu – pa, kako ona ima fakultet? Kao da je to nešto nemoguće i neverovatno - rekla je Soraja jednom prilikom. U međuvremenu oprobala se u biznisu, a kako je rekla, odlično joj ide već godinu dana.

foto: Printscreen/Instagram/sorajavucelic

Ali zna se kome ide najbolje, tj. ko je za čistu desetku!

Mimi Oro se pre godinu dana pohvalila na društvenim mrežama diplomom koju je stekla na Alfa Univerzitetu.

Nakon nekoliko dana učenja i spremanja odbrane diplomskog rada, o čemu je Mimi svakodnevno pisala na svom Fejsbuk profilu, ona je konačno uzela diplomu!

Nekoliko puta je u rijalitiju "Parovi" izjavila kako će da postane revizor nakon fakulteta, jer je zanimaju korupcije u firmama, tako da je sada ništa ne sprečava da se baci posao. A sa kojom bi ocenom diplomirala nego sa desetkom?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.