ALBANKA KOJU SRBI RAZAPINJU UHVAĆENA U GRUPNJAKU: Kadrovi su SRAMNI, bez cenzure VRELE SCENE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

šok

ALBANKA KOJU SRBI RAZAPINJU UHVAĆENA U GRUPNJAKU: Kadrovi su SRAMNI, bez cenzure VRELE SCENE! (VIDEO)

Dua je snimljena kako se provodi s glumcem u noćnom klubu u Madridu.

Objavljeno: 11:00h

Britanska pevačica poreklom iz Albanije, Dua Lipa, našla se u ljubavnom trouglu s glumcem Aronom Piperom i pevačicom FKA Tvigs.

Dua je snimljena kako se provodi s glumcem u noćnom klubu u Madridu i tom prilikom delovali su veoma prisno. Međutim, samo dan kasnije, njena koleginica je na TikToku objavila video na kom se strasno ljubi sa Aronom.

Mnoge je šokirala situacija u kojoj se našla pevačica poreklom iz Albanije, s obirom na to da su mnogi pomislili da su Dua i Piper u vezi, sve dok njena koleginica nije objavila video.

Novonastala situacija zbunila je sve, te se mnogi pitaju ko je tačno s kim, a ko od njih troje je "višak", te se Dua, koja često provocira svojim postupcima i izjavama, ovoga puta našla u centru skandala.

1 / 6 Foto: Profimedia

Podsetimo, njih troje su nedavno okončali dugogodišnje veze sa svojim partnerima. Lipa je prošle godine raskinula s Anvarom Hadidom, bratom popularnih manekenki Điđi i Bele Hadid.

Aron je najpoznatiji po ulozi u Netfliksovoj seriji "Elite", a bio je u tajnoj vezi s manekenkom Džesikom Goikoičeom, s kojom je nedavno raskinuo.

FKA Tvings bila je u ljubavi sa slavnim glumcem Robertom Patinsonom od 2014. do 2015. godine. Oni su se verili 2015. gdodine, a raskinuli 2017. Nakon njega bila je u vezi sa Šiom LeBoufom i Metom Hajlijem.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.