ISKORISTI MOJE MANE Nisu savršeni solo, al jesu u paru:  Čim nam je Seka otkrila svoje i Veljkove MANE, shvatili smo tajnu njihove ljubavi! I vi ćete!
Foto: Filip Plavčić

I kako da se ne vole?

ISKORISTI MOJE MANE Nisu savršeni solo, al jesu u paru: Čim nam je Seka otkrila svoje i Veljkove MANE, shvatili smo tajnu njihove ljubavi! I vi ćete!

Da li je moguće?
Objavljeno: 18:10h

Seka i Veljko važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj estradi, a za divno čudo, mediji o njima nikada nisu izmišljali priče i spekulisali o raznim prevarama i skandalima, kakav je nažalost običaj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za to su verovatno zaslužni njih dvoje koji se retko kada odvajaju, pa ih na svakom događaju možemo videti zajedno srećne i nasmejane kao prvog dana njihove veze.

foto: Filip Plavčić

Ekipa portala Espreso.co.rs zato je morala da otkrije kako im polazi za rukom da, i posle toliko godina, održe ljubav i sklad bez ikakvih razmirica, pa se Seka pobrinula da nam to i pojasni.

foto: Printscreen

Pitali smo je koja je tajna uspešnog braka i da li je, kako ljudi imaju običaj da govore, stvar u razumevanju i prihvatanju mana onog drugog.

foto: Stefan Jokić

- Kad nekoga zavolite sa njegovim manama, onda ga zausta volite iskreno i od srca. Moj suprug i ja imamo mane i to je potpuno prirodno. Moja mana je brzopletost - iskrena je bila Seka, ali kada su Veljkove mane u pitanju pevačica je morala malo da razmisli...

foto: Filip Plavčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.