SIN LEGENDE NARODNE MUZIKE JE DESNA RUKA ANE BEKUTE! Miloš za Espreso otkrio pravo lice folk zvezde!
Foto: Ana Paunković

opa!

SIN LEGENDE NARODNE MUZIKE JE DESNA RUKA ANE BEKUTE! Miloš za Espreso otkrio pravo lice folk zvezde!

Prvi put će javnost saznati neke dosad nepoznate detalje.

Objavljeno: 17:39h

Folk zvezda Ana Bekuta je dugi niz godina članica žirija "Zvezda Granda".

Proteklih nekoliko sezona članovi žirija su i mentori takmičarima i pripremaju mlade pevačice i pevače za predstavljanje u ovom šouu. Svima je poznato da je Ivana Peters u timu Svetlane Cece Ražnatović, a s druge strane Ana u svom timu ima i Miloša Markovića. Osim što je muzičar, Miloš je i sin legende narodne muzike Čede Markovića.

Nas je zanimalo kako je raditi sa Anom Bekutom i koliko je zahtevna, pa smo tim pitanjem i započeli razgovor sa Markovićem.

– Rad sa Anom je jedna velika privilegija jer i kao već izgrađeni muzičar, pedagog i producent mogu naučiti mnogo. A da ne govorim o fenomenalnoj atmosferi na probama. Naravno da je Ana zahtevna jer su pritisci veliki, a takmičari znaju da se opuste, pa tu onda možemo videti tešku stranu našeg tima. Malo ih ribamo, ali sve za njihovo dobro.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

Ko je popustljiviji kada takmičari predlože koje pesme da pevaju?

– Biranje pesama uvek mora biti kompromis dve strane. Jer želimo da takmičar bude zadovoljan izborom jer ipak takmičar treba da pesmu interpretira. Tako da nekad to ide vrlo brzo, a nekad - dugo i iscrpljujuće.

Ti si Ani bio naročito važna "desna ruka" nakon smrti Milutina Mrkonjića, jer Ana tada i nije mogla da se maksimalno posveti takmičarima. Koliko ti znači što ti jedna veličina kao Ana Bekuta veruje?

– Naravno da mi znači jer je to pokazatelj kako smo u timu pravi saradnici i imamo puno poverenje jedni u druge. Bilo je teško ispratiti i raditi sa, u tom trenutku, petnaestak kandidata. Ali sve je prošlo dobro. To je bio jako stresan i tužan period jer sam zaista istinski voleo Mrku. Zvao sam ga “Moj blizanac” jer su nam rođendani bili u dva dana razlike. Bio je divan čovek koji je mnogo voleo Anči i stalno je dolazio na naše probe.

Iako nije problem da nam otkriješ neku interesantnu anegdotu sa Anom dok ste spremali takmičare?

– Anegdota ima uvek! Anči i ja stalno jurimo kada je retrogradni Merkur. Period kada je komunikacija uvek na ivici i kada tehnika zakazuje. Na jednom od snimanja u tom periodu smo konstantno pričali o retrogradnom Merkurku. Ceo žiri je govorio: “Dosta, bre, vas dvoje o tom Merkuru dosadni ste!” Nekoliko minuta kasnije nestala je struja u celom studiju. Žiri, produkcija, takmičari - svi smo bili u mraku! Naravno da je ceo žiri skočio na nas rekavši: "Pa, da evo baksuzi!” Marija Šerifović nam je rekla da smo se Ana i ja baš našli i da smo odlična kombinacija zbog pozitivnog ludila koje delimo.

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.