IZNENADNO OBAVEŠTENJE MAJE NIKOLIĆ ZBUNILO NACIJU!
Foto: Youtube

AU!

IZNENADNO OBAVEŠTENJE MAJE NIKOLIĆ ZBUNILO NACIJU!

Voditeljka zagolicala maštu

Objavljeno: 09:47h

Voditeljka Maja Nikolić važi za skladnu i odmerenu osobu, a već godinama je u srećnom braku sa Aleksandrom Nikolićem, sa kojim je dobila troje dece, ćerke Teu i Tiju i sina Darka.

Maja Nikolić
foto: instagram/majanikolicmaja

Sada se oglasila u elegantnoj crnoj haljini, uz zagonetnu poruku "Nemojte ništa čuvati za posebne prilike". Kome je ona upućena, ostaje da vidimo.

Izgled Maje Nikolić stalno je glavna tema na društvenim mrežama, budući da je voditeljka jednom prilikom objavila fotografiju, na kojoj je, po svemu sudeći, bez grama šminke.

Harizmatično TV lice, koje publika obožava da gleda, ne ustručava se da na "Instagramu" pokaže realnost, umesto filtera i efekata. Ovako hrabar potez naišao je na brojne pozitivne kritike, budući da su mnogi aplaudirali zbog fotografije koju je Maja objavila.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/majanikolicmaja

Pomenuta fotografija još samo je jedan dokaz da voditeljka propagira prirodan izgled, a mnogi su bili u šoku koliko izgleda mladoliko i sveže. Komentari su se nizali, te su joj pratioci uputili komplimente na račun izgleda, koji je besprekoran.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.