GODINAMA SKRIVA OD JAVNOSTI! Dobila dete sa MISTERIOZNIM čovekom,OTKRIVENO ko je VAŽNA FIGURA u ćerkinom odrastanju
Foto: printscreen

niste znali!

GODINAMA SKRIVA OD JAVNOSTI! Dobila dete sa MISTERIOZNIM čovekom,OTKRIVENO ko je VAŽNA FIGURA u ćerkinom odrastanju

Voditeljka Bojana Ristivojević privatni život čuva od javnosti!

Objavljeno: 10:16h

Bojana Ristivojević nedavno je na svet donela devojčicu čiji otac nije poznat javnosti.

Lepa voditeljka vešto je čuvala svog dragog za sebe da bi ubrzo nakon porođaja odlučila da stvai tačku na ljubavni odnos i raziđe se sa partnerom.

Bojana je sa njim ostala u dobrim odnosima i, kako je jednom prilikom izjavila on joj pomaže u odgajanju njihove ćerke Mitre.

Međutim, kako je kazala taj trenutak je doživela kao svoj najveći poraz.

Bojana Ristivojević
foto: Printscreen Instagram

- To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom - istakla je Bojana za Story.

Kako je i sama navela jako je teško podnela njihov rastanak.

- Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu — priča Bojana i dodaje da joj sada partner pomaže u odgajanju njihove ćerkice.

- Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcionišemo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i odgajanju naše ćerke. Konsultujem ga oko svih stvari koje su za nju važne. Zajedno smo birali ime, zajedno je krstili... Iako više nismo emotivni partneri, zauvek ćemo biti njeni roditelji i prijatelji.

Bojana je sada na svom Instagram profilu prvi put u javnosti pokazala svoj najveći oslonac u životu i veliku podršku svoju majku.

One su zajedno posetili jedan manastir u Srbiji a ponosna baka se nije odvajala od svoje unuke. Evidentno je da Bojani jako pomaže i da igra veliku ulogu u odrastanju male Mitre.

1 / 7 Foto: instagram/bokalica

Bonus video:

00:08

VODITELJKA 2 MESECA NAKON POROĐAJA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Bojana Ristivojević fotkala se u TOPU i pokazala stomak! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.