ĐINU DŽINOVIĆ JAVNO NAPALI! ŠOK!
Đina Džinović, Foto: Instagram printscreen

žestoko

ĐINU DŽINOVIĆ JAVNO NAPALI! ŠOK!

"Utripovana si materijalnim stvarima i pokazivanjem svoje vile!"

Objavljeno:

Ćerka proslavljenog pevača Harisa Džinovića, Đina, veoma ja aktivna na društvenim mrežama iako njeni roditelji to baš i ne podržavaju.

Đina redovno pokazuje svog dečka, fudbalera Andreja Đurića, ali i garderobu i novu vilu na Dedinju, što je nekima zasmetalo pa su počeli da je napadaju na društvenim mrežama:

1 / 6 Foto: prentscreen/instagram/djinadzinovic

- Zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima i pokazivanjem vile – pitali su Đinu u nedavnom “intervjuu” na Instagramu. No, imala je spreman odgovor:

- Ja smatram da nisam, možda grešim… Veoma sam srećna što imam ovakve roditelje, a isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim ovim poslom (TikTok, Instagram – ne smatram da je to posao, ali ne znam kako drugačije da se izrazim), kad bih samo snimala glavu na beloj pozadini. Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, gde idem, s kim, kako sam se obukla… I to vas privlači da me “zapratite”. Snimala ili ne, opet ću se tako obući, opet ću tu i tu izaći, tako moj život zapravo izgleda. Veoma sam zahvalna na svemu, videli vi to ili ne, naravno da cenim i delim ono što imam, da pomažem životinjama i deci, novčano ili u nekim drugim formama. Takve stvari se ne kače, jer šalju pogrešnu poruku i ne rade se da bi se objavljivale – objasnila je Đina.

- Ima sreće da moji roditelji mogu i žele da mi priušte finije stvari, ali to ne zloupotrebljavam. Na primer, osim patika i tri tašne koje posedujem, 99 posto stvari su mi jeftinije. To mi odgovara, sama raspolažem svojim mogućnostima i draže mi je da za iste pare uzmem 7 top stvari u jeftinijoj radnji, nego markirane pantalone koje ću jendom obući- objasnila je Đina.

Bonus video:

00:31

Evo kako je Đina Džinović proslavila PUNOLETSTVO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.