On njoj milione, a ona njemu: Jelena Golubović bogatom biznismenu za Novu poklonila...Blam će je pratiti celog života! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

pravi poklon za muškarca

On njoj milione, a ona njemu: Jelena Golubović bogatom biznismenu za Novu poklonila...Blam će je pratiti celog života! (FOTO)

On ima divnu porodicu. Ja sam bila prva devojka koju je on pre 20 godina doveo u svoju kuću i tada sam mu upoznala roditelje i brata - kazala je rediteljka
Objavljeno:

Jelena Golubović u 2016. godini zabeležila je brojne uspehe. Naime, Jelena je pobedila u sedmoj sezoni rijalitija ''Farma'', a nedugo zatim vratila se svojoj prvoj i najvećoj ljubavi. Biznismena sa Kipra upoznala je pre više od 20 godina, a sada je sa njim ušla u 2017. godinu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ova godina je za mene bila veoma turbulentna. Jedan telefonski poziv mi je promenio život za 360 stepeni. Do sada se nisam nikada ovoliko spremala za neki doček, kao ove godine. Osećam se kao tinejdžerka. Sve sa njim me podseća na scenu iz nekog filma. Živim svoj san na Kipru - kaže Jelena i dodaje da će joj njeni najbliži u novogodišnjoj noći ipak nedostajati.

foto: Marina Lopičić

- Mama i baka su mi nedostajale u novogodišnjoj noći, jer sam baš vezana za njih, ali na vezi smo putem Vibera - rekla je pobednica Farme 7.

Golubovićeva je otkrila i šta je svom Kipraninu poklonila za Novu godinu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.