Srećna NOVA 1998. godina! Oni su nam čestitali prvi sa naslovne strane pre 19 godina, a GDE SU NESTALI?
Foto: Printscreen

Bilo nekada

Srećna NOVA 1998. godina! Oni su nam čestitali prvi sa naslovne strane pre 19 godina, a GDE SU NESTALI?

Devedesete nisu bile poznate samo zbog kriminalaca, loše politike i ratova, slavilo se i tada, samo malo drugačije
Objavljeno: 14:03h

Neko drugo vreme, neki drugi idoli krasili su naslovne strane novogodišnjih časopisa i novina. Ipak, jedna stvar se nikada neće promeniti a to je činjenica da fudbaleri baš baš vole pevačice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pre 19 godina naslovnu stranu magazina Tempo krasile su tadašnje najseksepilnije devojke odnosno članice grupe Models i dva fudbalera - Dejan Stanković i Perfica Ognjenović.

Njima smo se divili devedestih, a ko je od njih posle toga uradio šta?

Sandra (Nikolić) Meljničenko

foto: Profimedia

Na početku manekenske karijere Sandra Nikolić snimala je spotove za pesme grupe “Fanki Dži”, Željka Samardžića i Zdravka Čolića i radila reklame za “vonderbra”. Bila je u prvoj postravi manekensko-muzičkog projekta “Models” i postala je veoma popularna.

A onda je usledila medijska bomba: 2005. godine udala se za ruskog energetskog magnata Andreja Meljničenka i ostvarila svoju bajku. Na njenom spektakularnom venčanju proslavljanom na različitim lokacijama pevale su najveće svetske zvezde.

Ivana Stamenković – Sindi

foto: Story / Luka Šarac

Ivana Stamenković Sindi važila je za najsmeliju i najintrigantniju “Modelsicu”. Ili što bi Srbi rekli – za najbolju ribu u bendu. Ona je karijeru počela sa 17 godina, slično kao i Sandra, snimajući muzičke spotove. Pričalo se da je jedan od njenih prvih momaka bio i reper Dalibor Andonov Gru, a bila je i u vezi sa biznismenom Aleksandarom Radekom.

Septembra 2009. godine udala se za dugogodišnjeg dečka Nikolu Pavlovića, ali se tačno dve godine nakon sklapanja braka razvela. Ivana iz braka sa Nikolom ima dvogodišnju ćerku Petru. Danas Sindi živi u Beogradu i uglavnom se u srpskim medijima pojavljuje kao “bivša Modelsica”.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.