DRAGANA MIROVIĆ otkrila zašto je PLAKALA u emisiji! (FOTO)
Foto: Printscreen

briga njih

DRAGANA MIROVIĆ otkrila zašto je PLAKALA u emisiji! (FOTO)

Kada je Branko Petrović otpevao pesmu "Dobro veče izgubljena nado", Dragana Mirković je počela da plače. Nakon toga povela se polemika da li su suze bile iskrene
Objavljeno:

Svima je dobro poznato da se pevačica Dragana Mirković nedavno rasplakala u emisji "Pinkove zvezde". Konačno je rešila da iznese pravi razlog.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada je Branko Petrović otpevao pesmu "Dobro veče izgubljena nado", Dragana Mirković je počela da plače. Nakon toga povela se polemika da li su suze bile iskrene. Pevačica je imala iskren odgovor na to nepoverenje.

foto: Printscreen

- Sestra od strica mi je bila u bolnici i bilo je pitanje dana kada ću je izgubiti. Strašno mi je bilo da se osmehujem tih dana i onda je došla ta pesma koja me je dotukla. Nikoga na ekranu ne zanima da li ja imam problem ili nemam. Kada je počela ta pesma, to je probilo iz mene. Nažalost, nije prošlo ni tri dana, a ja sam tu sestru izgubila. Ta pesma me od tada podseća na to. Za 32 godine karijere nikada slagala nisam, možete pitati najstarije kolege, nikada zbog sebe zaplakala nisam. Ali nadam se da imam prava da moje emocije preovladaju nekad - rekla je vidno uzbuđena Dragana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.