PRE 3 GODINE JU JE NAPAO TAKSISTA, A PRE GODINU DANA ZAVRŠILA U JARKU: Našu pevačicu poterao ŽESTOKI MALER
Foto: Dragan Kadić

STRAŠNO

PRE 3 GODINE JU JE NAPAO TAKSISTA, A PRE GODINU DANA ZAVRŠILA U JARKU: Našu pevačicu poterao ŽESTOKI MALER

Iako je godinama nismo videli u javnosti, njeni hitovi i dalje su veoma slušani

Objavljeno:

Pevačica Sanja Maletić svoju popularnost stekla je veoma rano, napravila je bum na estradnom nebu posle svog prvog albuma kada je imala 25 godina.

Iako je godinama nismo videli u javnosti, njeni hitovi i dalje su veoma slušani, a pevačica se posle dužeg vremena pojavila u jednoj emisiji i oduševila izgledom.

Međutim, malo je poznato da je Sanja pre skoro tri godine bila suočena s neprijatnošću kada ju je taksista napao nožem u Bijeljini.

1 / 6 Foto: Dragan Kadić

– Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji usko povezan sa štitnom žlezdom… Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se… Zvali su, naravno, odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila – ispričala je svojevremeno pevačica za domaće medije.

Međutim to nije jedina loša situacija s kojom se pevačica suočila. Maletićeva je samo godinu dana pre napada imala saobraćajnu nesreću:

– Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa – istakla je pevačica, koju su čak i pojedini portali proglasili mrtvom.

Podsetimo, Sanja je nizala hitove, među kojima su najslušaniji bili poput “Biće nam dobro s vremena na vreme” i “Mlađi” , a uporedo s popularnošću, pratili su je i neverovatni događaji.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.