VELIKA PREVARA: Da li su Simpsonovi zaista predvideli majmunske boginje?
Foto: Printscreen

opa

VELIKA PREVARA: Da li su Simpsonovi zaista predvideli majmunske boginje?

Nije sve baš kako izgleda.

Objavljeno:

Tema majmunskih boginja privlači pažnju kako domaćih tako i svetskih medija. U međuvremenu su lekari uspeli da razreše neke misterije kada je epidemija novih boginja u pitanju.

Međutim, kao i sve druge društvene teme, ni ovu nisu zaobišle društvene mreže. A naročito razne informacije i dezinformacije. U jednu dezinformaciju su upleteni i "Simpsonovi".

Simpsonovi
foto: Printscreen

Naime, više puta se dešavalo da je ova serija predvidela neke kasnije okolnosti. Među mnogima je ona da će Donald Tramp biti predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

Danima na društvenim mrežama imamo prilike da gledamo dva kadra iz pomenute serije kojima se dokazuje da su "Simpsonovi" predvideli i majmunske boginje.

Međutim, to uopšte nije tačno. A zašto?

Scena u kojoj Homer sedi pored majmuna je iz devete sezone i u toj epizodi majmun uopšte nije preneo boginje na glavnog lika iz ove serije. U istoj epizodi Homer je zahvaljujući svom ocu u seriju, Ejbu Simpsonu, dobio majmuna kao rekovalescent, odnosno da mu majmun pomaže u kućnim poslovima. Drugi kadar na kojem se vidi Homer kako je pokriven boginjama je iz jedne od narednih sezona i on tada, po scenariju serije, nije dobio boginje od majmuna niti se u toj epizodi uopšte pojavljuje majmun, već je u toj epizodi Homer boginje dobio od svoje ćerke Megi.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.