DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ UHVAĆEN KAKO RAZMENJUJE POLJUPCE SA NEPOZNATOM PLAVUŠOM!
Foto: Vladimir Sporčić

auuuu!

DEČKO SNEŽANE ĐURIŠIĆ UHVAĆEN KAKO RAZMENJUJE POLJUPCE SA NEPOZNATOM PLAVUŠOM!

Vanja Milošević prevario Snežanu Đurišić - bruje domaći mediji

Objavljeno: 09:25h

Vest da je Vanja Milošević prevario Snežanu Đurišić u domaćoj javnosti odjeknula je poput bombe. Naime, već neko vreme šuška se da su pevačica i njen emotivni izabranik, ginekolog Vanja u zategnutim odnosima.

1 / 4 Foto: Youtubescreen

Prvo su u javnost isplivale fotografija na kojima se neposredno pred ulazak na svadbu sina Suzane Jovanović u kolima raspravljaju, a onda se Vanja Milošević na pomenu Merime Njegomir pojavio sam.

Iako njihova veza traje godinama i izgradili su zajednički život u Snežaninoj vili u Jajincima, u poslednje vreme tenziju je bilo nemoguće sakriti. Pa ipak, ništa od toga nije slutilo na to da Vanja Milošević vara svoju izabranicu, sve dok se u listu "Svet" nisu pojavile fotografije na kojima se u automobili ljubi sa plavušom, koja možda liči, ali zasigurno nije Snežana Đurišić.

Vanja Milošević
foto: Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy

Identitet misteriozne dame domaćoj javnosti nije poznat, ali je jasno da će fotografije doktor svojoj izabranici malo teže objasniti. Međutim, kako se oboje ovim povodom još uvek nisu javno oglasili nije jasno kakva je priroda odnosa Vanje Miloševića i nepoznate dame i šta o svemu tome misli pevačica.

Bonus video:

07:43

ONA ĆE ME KAO PEVAČICU DOSLOVNO NASLEDITI Snežana Đurišić progovorila o devojci za koju kaže da je ista ona

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.