Nemate para za doček? Ostajete gajbi uz TV? I ja sam to htela, ali je bolje da prodam TV i odem u šumu!
Foto: Fonet, Profimedia

program je teško sr*nje!

Nemate para za doček? Ostajete gajbi uz TV? I ja sam to htela, ali je bolje da prodam TV i odem u šumu!

S obzirom da ove godine radim i 31. decembra i 1. januara, rešila sam da se bar "okoristim" o novogodišnji program i uživam uz neke dobre filmove i program
Objavljeno:

Sve sam osmislila u svojoj glavi, 31. decembar, završavam posao, stižem kući oko 18h, kafica, brdo ruske salate, sarme i pečenja, debeli topli bade mantil i neki super program i film na tv-u.

To je bio moj plan!

foto: Giphy

Bože, kakva greška. Zgrabim danas sva radosna TV reviju kako bi kao nekada davno zaokružila šta ću sve gledati, da slučajno nešto ne propustim i...FRAS, ŠOK. Šta je ovo? Uz šta da jedem rusku salatu sada?

Ok, da počnemo redom, možda sam nešto preskočila...

Taj divni, čarobni, magični RTS koji plaćamo. Šta li su nam oni priredili?

Neću da gledam ceo dan 31. decembra, počećemo recimo od nekih 19 časova, baš kad sam zamislila da svoju guzicu zavalim u trosed.

U 19h kao i svaki put, svaki dan ide Slagalica jer što da ne, moraju ljudi da se takmiče. Ok, izdržaću...Ne, neću, jer ide Dnevnik u pola 8, obilasci i otvaranje trafika, semafora i sličnih bitnih stvari.

foto: Printscreen/youtube

U 20:05 nastavljamo "veselo" uz 100. epizodu (ne zezam se, stvarno je stota) Selo gori, a baba se češlja! E onda kreće zezanje.

S obzirom da jelte niko ko je kod kuće nema Jutjub Miks, gledaćemo kako se smenjaju narodnjaci uz emisiju "Budimo prijatelji". Malo s Pinka na RTS, malo iz Granda, pa će posle da se zamene. Pitanje je samo izbor pesama...I tako sve do 3 ujutru kada nas naravno očekuje "Tesna koža" - ne ni za ovo se ne šalim...

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.