Sexy fotke, kratke haljine, ruka na međunožju, ali sada je baš preterala! POZNATA TRUDNICA uradila nešto MNOGO GORE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/callmelolita

nema meru

Sexy fotke, kratke haljine, ruka na međunožju, ali sada je baš preterala! POZNATA TRUDNICA uradila nešto MNOGO GORE! (FOTO)

Manekenka Jovana Švonja je maltene svakodnevno na udaru javnosti zbog načina na koji se ponaša u trudnoći
Objavljeno: 16:14h

Prelepa supruga fudbalera Filipa Đorđevića prosto obožava da objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama i maltene priziva negativne komentare na račun svog izgleda i ponašanja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jovana stalno nosi ultra kratke haljine, vrtoglavo visoke potpetice i maksimalno ističe svoju seksualnost, iako joj je stomak bukvalno do zuba.

Basics.

A photo posted by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

Švonja međutim ne pronalazi ništa loše u svom ponašanju, pa se pre nekoliko dana obratila svima koji osuđuju njen način odevanja.

Jovana se još jednom fotografisala u provokativnom izdanju i poručila svima da se, za promenu, pozabave svojim životima.

- Samo vi svoju brigu vodite, moja deca su, Bogu hvala, zdrava kao dren, uključujući i mene. Nego, više me zabrinjava ta vaša boljka vođenja tuđih života, to mi deluje mnogo "neudobnije" od uske haljine - rekla je Švonja i "zapušila usta" svima koji je prozivaju.

Jovana se pre par dana slikala u kupatilu samo u majici koju je rukom povukla kako bi prekrila međunožje i izazvala pravu lavinu kritika, zbog čega je ubrzo uklonila fotografiju.

Pomislili smo da je nešto naučila, međutim ona je sada još žešće nastupila i napravila nikad provokativniju fotku!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.