7 NAJJAČIH FACA koje je Srbija otkrila 2016! Na 3 ćete urlati od smeha, a kad vidite D CICU odmah ćete pomisliti na sex! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Filip Plavčić

ulepšali su nam godinu

7 NAJJAČIH FACA koje je Srbija otkrila 2016! Na 3 ćete urlati od smeha, a kad vidite D CICU odmah ćete pomisliti na sex! (FOTO)

Bez naših novootkrivenih faca, 2016. bila bi vam garant najdosadnija godina u životu!
Objavljeno:

Ksenija Bujišić

Za ovu lepu voditeljku takođe smo ranije čuli, ali Ksenija je letos uplovila u romansu sa sinom folk dive Cece Ražnatović i preko noći postala glavna riba u zemlji.

Novinari su je jurili k'o bez glave, a čak i kada je njena veza sa Veljkom pukla, Ksenija je nastavila da gostuje u emisijama i niže poslovne uspehe.

foto: Damir Dervišagić

Nataša DNK

Nataša Aksentijević trenutno je jedna od najpopularnijih voditeljki na domaćoj javnoj sceni. Postala je poznata u emisiju "DNK" i sa lakoćom osvojila simpatije gledalaca.

Voditeljka je nedavno bila i gost naše redakcije i tom prilikom nas oduševila došavši opuštena i bez trunke šminke!

- To sam ja, šta sad. Imam i stomak, pa nikom ništa - iskrena je bila Nataša. E tako se ponaša prava faca!

foto: Filip Plavčić

Tijana Ajfon

I starleta je bila gošća našeg portala i čak nam dozvolila da joj pola naše redakcije skida brus, kako bi dokazala da nije baš tako lako, kao što pričaju, skinuti Tijanu i odvesti je u krevet.

Budući da smo se uverili da zaista nije, zaključili smo da je starleta popularnost stekla zahvaljujući nekim drugim, nama nažalost tajnim veštinama.

foto: Filip Plavčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.