7 NAJJAČIH FACA koje je Srbija otkrila 2016! Na 3 ćete urlati od smeha, a kad vidite D CICU odmah ćete pomisliti na sex! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram, Filip Plavčić

ulepšali su nam godinu

7 NAJJAČIH FACA koje je Srbija otkrila 2016! Na 3 ćete urlati od smeha, a kad vidite D CICU odmah ćete pomisliti na sex! (FOTO)

Bez naših novootkrivenih faca, 2016. bila bi vam garant najdosadnija godina u životu!
Objavljeno:

Pevačice, voditeljke, starlete, glumice, biznismeni, ma svakojakve face smo iskopali, za šta su se oni sami pobrinuli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šta sve nisu radili da skrenu pažnju na sebe, mada da ne grešimo dušu, bilo je i onih koji su vrednim radom zaslužili da se nazovu facama 2016. godine.

Šenki Versaće

Albanski biznismen postao je glavna faca celog regiona, a za to svakako može da zahvali poznatom brendu, ali i svojoj opsesiji.

foto: Privatna arhiva

Šenki je čitavu kuću uredio u stilu Vesaći brenda, obeležio je i automobile, bazen, nameštaj... ili da budemo precizniji - sve!

foto: Privatna arhiva

Odakle pitate se? Pa zaradio čovek baveći se trgovinom automobila i zgrnuo milione. Probajte i vi, pa se možda i vama posreći da imate jedan Versaće šenkmobil...

foto: Privatna arhiva

Sandra Meduza

Starleta iz Zrenjanina preko noći je stekla slavu, bacila Staniju i Soraju u zaborav, u neku tamo 2015. i krenula preko trnja do zvezda, zapravo da budemo precozniji - preko golišavih fotografija na društvenim mrežama do glavne face šoubiza.

foto: Printscreen/Instagram/sandra_meduza

Dobro, dobro, nije baš glavna, ali svakako bode oči! Svojim golim međunožjem, pozadinom, grudima, ali ovim uloškom je stvarno pobedila!

foto: Damir Dervišagić

Aleksandra Prijović

Priča sada kreće malo u drugom smeru i svrstava Priju u one face koje su svojim mukotrpnim radom i zavidnim pevačkim sposobnostima uspele da se izdignu i postanu zvezde.

Ruku na srce, pevačica je to bila i u 2015, ali je u ovoj godini zasijala jače nego ikad i svojim najnovijim hitom "Senke" vinula se u nebesa.

foto: Dragan Kadić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.