KAKO ON MENE ZNA A JA NJEGA NE ZNAM! Sećate li se čuvene replike iz filma Rane, izgovorio je ŠVABA? Živi u Rusiji!
Foto: printscreen/jutjub/film

niste znali

KAKO ON MENE ZNA A JA NJEGA NE ZNAM! Sećate li se čuvene replike iz filma Rane, izgovorio je ŠVABA? Živi u Rusiji!

Glumac se povukao iz glume i izgleda potpuno drugačije

Objavljeno: 08:15h

Mladi Glumac, Milan Marić, koji se proslavio ulogom Švabe u filmu "Rane", bio je jedan od omiljenih ličnosti 90-ih godina. Nakon učešća i pobede u rijalitiju "Veliki brat", povukao se i potpuno nestao iz javnosti.

Za učešće u rijalitiju kaže da je za njega bilo jedno veoma poučno iskustvo, kao i da je upoznao veoma različite ljude, sa kojima je tada i nakon "Velikog brata", ostao u kontaktu.

Milan Marić Svaba
foto: Printscreen

- Ovo je jedno odlično iskustvo koje ne može da se poredi ni sa jednim do sada. Drago mi je što sam upoznao sve ove ljude, nedostajaće mi mnogo. Ni sa kim nisam proveo ovoliko vremena, čak ni sa porodicom. U nekim trenucima su mi svi smetali, i tada sam koristio priliku da se sklonim da budem sam sa sobom. Bilo je teških trenutaka i tada sam se osamljivao - rekao je svojevremeno.

Ipak, veoma brzo nakon pobede u rijalitiju, Milan Marić se preselio u Rusiju, gde je sada u srećnom braku sa izvesnom Stelom, sa kojom se venčao samo pet meseci nakon zabavljanja, a planira i da tamo započne privatni biznis.

1 / 4 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:03

FILMSKI SUSRETI! BJELOGRLIĆ BEZ NAGRADE ŽIRIJA U NIŠU: Gran pri Nenadu Jezdiću, a najbolji glumci Milan Marić i Tamara Dragičević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.