AL ĆE SE CEPA 7 estradnih beba koje ćemo dobiti u 2017: Mame bebu br. 1 i 2 čekaju već 100 godina, a 6 i 7 će biti NAJLEPŠE!
Foto: Dragan Kadić, Nebojša Mandić, Marina Lopičić

deca su ukras sveta

AL ĆE SE CEPA 7 estradnih beba koje ćemo dobiti u 2017: Mame bebu br. 1 i 2 čekaju već 100 godina, a 6 i 7 će biti NAJLEPŠE!

Prethodna godina donela je puno dečijih osmeha
Objavljeno:

1. Jelena Kostov

Mnogo se spekulisalo o njenoj trudnoći, da li jeste ili nije. Pevačica je sada već u podmakloj trudnoći, i jako se raduje svojoj novoj, životnoj ulozi.

Ima punu podršku svog izabranika pored koga joj je sve lakše.

Njoj je svejedno kada je pol deteta u pitanju, ali bi njen muž višeo voleo dečaka, podrazumeva se.

Njena figura i dalje je sjajna.

2. Sanja Kužet

Podsećanja radi, Sanja Kužet, atraktivna voditeljka je u drugom stanju, i od septembra je više ne gledamo na malim ekranima, u ulozi voditeljke popularnih Zvezda Granda.

Bebu čeka sa direktorom jedne uspešne kompanije. Ovo je njena druga trudnoća u kojoj želi da se relaksira u i uživa, pa je baš iz tog razloga otišla tako rano na porodiljsko.

3.Marija Veljković

Popularna voditeljka TV Slagalice kako kaže Marija kaže da Milan i ona nisu planirali treće dete, ali su se jako obradovali kada su čuli da će po treći put postati roditelji.

Još ne zna pol bebe, a podjednako se raduje kako god da bude jer već ima dečaka i devojčicu.

4. Jovana Pajić

Jovana Pajić i njen suprug, Sale Tropiko, kroz šest meseci po drugi put će se ostvariti u ulozi roditelja. Oni već imaju ćerkicu Helenu, a pre tri meseca su saznali su da će još jedna beba uneti radost u njihov dom....

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.