CIRKE SU I BAŠ IH BRIGA: Ovi likovi sa srpske estrade pijani su se pojavili na TV-u i šokirali sve! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Super Hikovi

CIRKE SU I BAŠ IH BRIGA: Ovi likovi sa srpske estrade pijani su se pojavili na TV-u i šokirali sve! (VIDEO)

I zvezde umeju ponekada da se zanesu, ali problem je što njihovo opijanje i ponašanje vidi 2 miliona ljudi
Objavljeno:

Svi mi imamo svoje blamove i ispade kada popijemo, ali to je na našu sreću ograničeno brojem ljudi. Obično pijane večeri pamte samo prijatelji koji nisu pili, pa nas podsećaju na taj BLAM dok smo živi.

E sad, zamilsite kako je poznatima, još pogotovo onima koji su se pod gasom pojavili u nekoj emisiji. To pamti cela Srbija, a i region!

1. Bora Đorđević

Pre nekoliko dana Bora Đorđević pojavio se pijan u Pinkovim zvezdama, razgovarao je nerazgovetno, čak je i sam sebi izvadio zub.

Kada su ga novinari pitali da li je popio, on je negirao, ali nekoliko dana kasnije stiglo je i zvanično saopštenje!

foto: Printscreen

- Iskreno žalim što sam došao pijan na snimanje Pinkovih zvezda i nedolično se ponašao. Tačno je da sam se lečio Esperalom i da sam prekinuo terapiju misleći da mogu bez alkohola. Nažalost i male količine su dovoljne da izazovu pijanstvo. Nastavljam sa terapijom.

Takođe mi je žao što sam slagao novinare da nisam bio pijan - rekao je Bora!

2. Vlada iz Elitnih Odreda

Gostujući u emisiji Sat, dva kod Vlade Stanojevića, momci iz Elitnih odreda i Nikolija Jovanović došli su da se pohvale da im je pesma Alkohola litar za nekoliko dana sakupila 2.000.000 pregleda. Međutim, stvari su krenule u malo drugačijem toku.

Vladi, članu Elitnih odreda, gotovo sve je bilo smešno, a njegov gromoglasni smeh pratili su neartikulisani pokreti. Na društvenim mrežama vodila se rasprava da li je Vlada na snimanje emisije došao pijan ili drogiran…

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.