SORI CECO, SORI JK, ALI OVO SU BUDUĆI VLADARI SRBIJE Zapamtite ovih 7 faca sa estrade - jer oni će biti najveće zvezde 2017! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

SORI CECO, SORI JK, ALI OVO SU BUDUĆI VLADARI SRBIJE Zapamtite ovih 7 faca sa estrade - jer oni će biti najveće zvezde 2017! (FOTO)

Uvereni smo da će vam se ove ličnosti u predstojećoj godini naprosto smučiti i da nećete više moći očima da ih vidite!
Objavljeno: 14:15h

Nećemo biti nerealni i reći vam da će se na primer neka luda baba iz tramvaja, kojoj su se svi smejali na društvenim mrežama, proslaviti i preko noći postati zvezda, već samo mislimo da će se odnos snaga među poznatima u novoj godini znatno promeniti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ceca, Seka, Nata, Prija i mnogi drugi naravno neće pasti u zaborav, ali svakako će se pojaviti nove zvezde koje će, iako su sve vreme tu negde iza kulisa, u 2017. zasijati jače nego ikada i postati ličnosti koje će obeležiti dolazeću godinu!

Red je i da vam ih predstavimo!

Gospodin Ljuba Perućica

Ubeđeni smo da će se mlada nada i jedan od najpoznatijih učesnika "Zvezdi Granda" konačno vinuti u nebesa i postići nezapamćen uspeh.

Imamo i te kako dobre razloge da verujemo u to s obzirom da će se Perućica, uzevši u obzir koliko je vremena prošlo, osloboditi epiteta "Prijin bivši dečko" , pa će mediji napokon krenuti da pišu o njegovim zavidnim glasovnim sposobnostima, ali i šarmu.

Ljuba je nedavno bio gost u našem studiju i dao nam priliku da se lično uverimo u njegove šarmerske veštine, tako da, verujte nam znamo o čemu govorimo - pevač će garant nadmašiti po popularnosti Prijinog sadašnjeg dečka Filipa Živojinovića, a vala i Priju!

foto: Dragana Udovičić

Sexy Jelisaveta

U prvoj eksplicitnoj epizodi popularne serije "Ubice moga oca", mlada glumica Jelisaveta Orašanin pomerila je sve granice dok je sa kolegom u jednoj hotelskoj sobi verno dočaravala erotske trenutke.

Glumica u ulozi Tijane u krevetu jednog hotela gola dočekuje Nikolu, kojeg glumi Peđa Bjelac. Ta scena je toliko eksplicitna i realna da će se o njoj dugo pričati, a njena replika "Jače, jače" napraviće od nje zvezdetinu!

foto: Printscreen

Gđa Lenka Dunđerski aka Tamara Aleksić

Jedna od naših najlepših i najtalentovanijih mladih glumica nova je zvezda filma "Santa Maria della Salute", u kojem igra rame uz rame sa slavnim Vojinom Ćetkovićem.

Tamara Aleksić, jedna od najlepših srpskih glumica, iako je veoma mlada, privlači mnogo pažnje i već je zabeležila nekoliko uspešnih uloga, pa joj se u sledećoj godini zasigurno dobro piše. Tamara je na filmu oživela lik Lenke Dunđerski, lepotice koja je inspirisala "najljubavniju srpsku ljubavnu pesmu", a kada vidite kako izgleda jasno vam je da ona preti da postane "najpoznatija srpska glumica".

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.