ŠTA JE ZA VAS DOGAĐAJ 2016 GODINE? Od Prijinog seksa u kolima, preko Šijanove pljačke do beba i Ražnatovića! (ANKETA)
Foto: Marina Lopičić, Filip Plavčić, Reuter

Da se podsetimo

ŠTA JE ZA VAS DOGAĐAJ 2016 GODINE? Od Prijinog seksa u kolima, preko Šijanove pljačke do beba i Ražnatovića! (ANKETA)

Svašta se dešavalo u ovoj 2016. godini, bilo je jako teških i tužnih momenata, ali mi smo tu da se prisetimo onih najbitnijih
Objavljeno:

Ponekada zaboravimo šta se desilo i pre nedelju dana, a kada pokušamo da vratimo film 12 meseci ranije desi se da ostanemo sa pitanjem: "To se desilo oveee godine? Al vreme leti!"

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

E pa leti i dok trepnete vaše omiljene ličnosti sa estrade su omatorile, nestale ili su vam jednostavno dosadile. Ali da ne trčimo pred rudu, hajde za početak samo da se prisetimo po čemu ćemu pamtiti 2016. godinu!

1. Seks Aleksandre Prijović i Filipa u kolima

foto: Marina Lopicic

Oni su definitivno par godine, ljubav godine i sve što uz to ide, ali da li se sećate opasnih paparaco fotki i snimka njihovog seksa u kolima na moru?

Zaboravili ste?

Fotografije su se pojavile u jednom tabloidu, a možemo samo reći da je njima leto baš bilo "vrelo", verovatno će i zaboraviti na sve ovo sledeće godine ili će samo odgovoriti sa "bez komentara", ali do tada oni uživaju u ljubavi, a što i ne bi?

2. Šijan opljačkao kuću Lee Kiš

foto: Printskrin/Instagram/mirkosijan

Ovaj momak ne prestaje da šokira svojim postupcima, pa zbog svog neopreznog ponašanja doveden je u vezi sa mnogim drugim, ozbiljnijim situacijama. U jednom časopisu u toku 2016. godine izašla je vest da je voditeljka Lea Kiš opljačkana, a u incident se spomenulo i ime Mirka Šijana.

Izgleda da je to bila kap koja je prelila čašu, pa se povodom navoda u medijima, kada je u pitanju njen sin, oglasila i Goca Božinovska.

- Šta god se desi u Srbiji pripisuju mom sinu... Sramota. Lopovi potpisani inicijalima, a moj sin, koji nema veze sa incidentom, sa slikom, imenom i prezimenom. Hoćete li prestati?

Ispostavilo se da je u pitanju bio jedan od prijatelj Šijana, a ne on lično...

3. Venčanje Ane Nikolić i Raste

foto: Story press

Za pevačicino venčanje nisu znali ni njena mama ni brat, samo kumovi i nekoliko prijatelja, a ova vest bila je definitivno događaj godine.

Nema ko nije ostao u šoku kada je pevačica samo objavila iznenade fotke sa venčanja na Instagramu u venčanici. Šok! Potpuni!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.